Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 34 – Ο Σωτήρης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 34 – Οι επόμενες μέρες προμηνύονται ακόμα πιο δύσκολες. Ο Σωτήρης προετοιμάζεται να εφαρμόσει το σχέδιό του, που έχει ως στόχο το παιδί του Νικόλα. Παρόλο που η Αγνή δεν επιθυμεί να συμμετάσχει, ο Σωτήρης της δηλώνει με ένταση: «Δεν παίζω Αγνή. Μη με προκαλείς».

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 34 – Ο Σωτήρης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του

Ο Στέργιος ανακαλύπτει ένα σοβαρό μυστικό που αφορά την Αλίκη, και μια βαριά σκιά καλύπτει το σπίτι τους. Ο Βρεττός παραμένει άφαντος, και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση. Οι υποψίες κυκλοφορούν από τον ένα στον άλλο, με τον Μίχο, τον Δεληγιάννη, τον Χάρη και τον Μπόγρη να εστιάζουν όλοι στην υπόθεση. Ταυτόχρονα, η Τιτίκα βιώνει την απόλυτη κατάρρευση, διαλυμένη σε χίλια κομμάτια. Η Ηλέκτρα, επηρεασμένη από τις κουβέντες του Παύλου, προτείνει στον Σωτήρη να επισκεφθούν το πατρικό του. Εκείνος συμφωνεί και της αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδηγούν σ’ αυτό το σπίτι.

«Αυτός είναι ο άντρας σου, Ηλέκτρα… Ένας γελοίος, ένας πειραγμένος… που αναζητά την αγάπη που δεν πήρε ποτέ… και από κανέναν». Η Ηλέκτρα, ακούγοντας τις λέξεις του, νιώθει να την πνίγει η ενοχή και τον σφίγγει πάνω της. Ο Σωτήρης αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματά του, δημιουργώντας μια ένταση που κυριαρχεί ανάμεσά τους. Η αγωνία μεγαλώνει, και οι σχέσεις αναδεικνύονται με πιο περίπλοκο τρόπο, καθώς όλοι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ