Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26

«Γρήγορα, μάνα! Φέρε μου τα πράγματά μου, έναν σάκο, κάτι! Πρέπει να φύγω, τώρα!» φωνάζει ο Βασίλης, τρέμοντας από την ένταση. Η φωνή του διαπερνά τον χώρο και γεμίζει το σπίτι με πανικό. Οι γονείς του τον κοιτούν παγωμένοι, προσπαθούν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο. Οι εκκλήσεις τους όμως πέφτουν στο κενό. Ο Βασίλης είναι εκτός εαυτού, με το βλέμμα του να δείχνει αποφασιστικότητα, αλλά και τρόμο.

Κάπου αλλού, λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Νικόλας στέκεται ακίνητος. Η εικόνα του κόβει την ανάσα: το πρόσωπό του αιμόφυρτο, το βλέμμα του κενό. Έχει μόλις βγει από μια σφοδρή συμπλοκή, με τα χτυπήματα να μαρτυρούν τη βιαιότητα του περιστατικού. Ο Σταύρος και η Ουρανία τρέχουν στο σημείο, λαχανιασμένοι. Βλέπουν τον Νικόλα και το αίμα παγώνει στις φλέβες τους. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που αντικρίζουν. «Ποιος το έκανε αυτό; Πού είναι ο Βασίλης;» αναρωτιούνται μέσα τους, πανικόβλητοι.

Όλο το νησί έχει κινητοποιηθεί. Ο Βασίλης είναι άφαντος. Οι άνθρωποι ψάχνουν παντού, στις παραλίες, στα δάση, ακόμα και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πουθενά. Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει το νησί, με τις φήμες να οργιάζουν για το τι συνέβη.

Εν τω μεταξύ, ο γιατρός φτάνει στο σημείο όπου βρίσκεται ο Νικόλας. Οι κινήσεις του γρήγορες, σχεδόν μηχανικές, αλλά το πρόσωπό του αποπνέει ανησυχία. Σκύβει πάνω από τον Νικόλα και ελέγχει τα ζωτικά του σημεία. «Ζει; Είναι καλά;» ψιθυρίζουν οι μάρτυρες γύρω του, με κομμένη την ανάσα. «Κάποιος να μου πει πού βρίσκεται ο Βασίλης!» φωνάζει με ένταση, ενώ στο μυαλό του στριφογυρίζει η αβεβαιότητα. Ο Χάρης, ο τοπικός αστυνομικός, βρίσκεται σε πρωτοφανή θέση. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του κάτι τόσο πολύπλοκο. Οι σκέψεις τον κατακλύζουν: «Πώς θα βρούμε τον Βασίλη; Τι έχει συμβεί πραγματικά;»

Ο Μπόγρης, που έχει πληροφορηθεί ήδη τα γεγονότα, νιώθει την κατάσταση να ξεφεύγει. Η καταγγελία της Φιλιώς για τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν αρχίζει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Ξέρει πως αν δεν δράσει γρήγορα, οι εξελίξεις θα τον βρουν απροετοίμαστο. Μαθαίνοντας για την επίθεση του Βασίλη στον Νικόλα, το μυαλό του αρχίζει να σκαρώνει ένα σχέδιο. «Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία μου…» σκέφτεται. Μια ιδέα αρχίζει να σχηματίζεται μέσα του, μια ιδέα που θα χρειαστεί την Αγνή για να την υλοποιήσει. Δείχνει αποφασισμένος. «Η Αγνή πρέπει να το κάνει…» μουρμουρίζει, ενώ τα μάτια του λάμπουν από την ανατριχιαστική του έμπνευση.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 28

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 30

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ηλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 28Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29Ηλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 30