Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Ο Παύλος εξαφανίζεται

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Η Νεφέλη δοκιμάζει το νυφικό της στην τελευταία πρόβα. Η Ηλέκτρα δεν αντέχει να τη δει. Το φιλί με τον Παύλο και τα λόγια του την έχουν αναστατώσει, δημιουργώντας μια δίνη συναισθημάτων μέσα της.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Ο Παύλος εξαφανίζεται

Φεύγει βιαστικά προς το καμαράκι, κρατώντας σφιχτά την τσάντα της, μέσα στην οποία έχει κρύψει ένα όπλο. Την ίδια στιγμή, ο Μπόγρης προσπαθεί να πείσει την Αγνή να καταφέρει τον Νικόλα να την παντρευτεί. Ο χρόνος τρέχει, και η στιγμή της κρίσης πλησιάζει. Θα καταφέρει η Αγνή να κερδίσει την αγάπη του Νικόλα; Η Δόμνα αντικρίζει με τρόμο το μίσος στα μάτια του πρώην Διοικητή, ενώ το μυαλό της γυρίζει γύρω από μία σκέψη: ποιος είναι πραγματικά ο Ορέστης Μίχος; Παράλληλα, ο Βρεττός συνεχίζει την έρευνά του για τον απαγχονισμό του Φανούρη.

Τα ευρήματα όμως τον μπερδεύουν ακόμα περισσότερο, καθώς δεν μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ.
Καθώς ξημερώνει η μέρα του γάμου, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι του δημάρχου φέρνει νέα αναστάτωση. Ο γαμπρός έχει εξαφανιστεί, και η αναταραχή μεγαλώνει. Η ένταση κορυφώνεται, και όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η εξέλιξη. Οι αποκαλύψεις και τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί βάζουν τους πρωταγωνιστές σε τροχιά συγκρούσεων και αδιέξοδων επιλογών. Το δράμα αγγίζει το αποκορύφωμά του, και οι απαντήσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια του χρόνου.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1