Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Ο Παύλος λιποθυμά

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Η Νεφέλη έτοιμη σαν ωρολογιακή βόμβα γεμάτη νεύρα, ειναι έτοιμη να εκραγεί. Το άγχος του γάμου και η συνεχής αντιπαράθεση με τον Βλάση εντείνουν την κατάσταση. Παρά την αντιπάθειά τους, οι δυο τους βρίσκονται συνεχώς στο ίδιο σημείο, σαν να τους τραβάει μια αόρατη δύναμη.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Ο Παύλος λιποθυμά

Η Αγνή, ενώ περνά τη νύχτα στο προαύλιο με τον Νικόλα, του εκφράζει την ανησυχία της. Εκείνος νιώθει περίεργα, αλλά και η Αγνή έχει μια σοβαρή αποκάλυψη που θα αναστατώσει την ψυχή του. Μια ξαφνική καταιγίδα στην Αρσινόη ξυπνάει ξεχασμένες αναμνήσεις και παλιά πάθη. Η Δόμνα, γεμάτη ανησυχία, αναζητά τη Δέσπω τη νύχτα. Έχει κάτι σημαντικό να της πει, κάτι που θα αλλάξει τα πάντα. Από την άλλη, η Ηλέκτρα εγκλωβίζεται σε ένα εξοχικό με τον Παύλο. Η συμπεριφορά της τον φέρνει στα άκρα, και αυτή, σε μια στιγμή θυμού, τον αφήνει αναίσθητο.

Όταν ο Παύλος ανοίγει τα μάτια του, τα λόγια του διαλύουν κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Η κατάσταση κλονίζεται, και οι σχέσεις ανάμεσά τους γίνονται πιο περίπλοκες από ποτέ. Κάθε χαρακτήρας παλεύει με τα δικά του συναισθήματα και τις δικές του προκλήσεις, σε ένα σκηνικό γεμάτο ένταση και ανατροπές. Οι επιλογές τους και οι συναισθηματικές τους συγκρούσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerηλέκτρα αυριοΗλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 18ηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1