Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Νεκρός ο Φανούρης

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Οι καμπάνες της Αρσινόης ηχούν πένθιμα, σπέρνοντας ερωτήματα για την αιτία πίσω από τον θάνατο. Τρομαγμένοι απο αυτή την πράξη, οι κάτοικοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Όλοι στρέφονται στον Νικόλα, τον συνηθισμένο ύποπτο. Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή. Υπάρχει η πιθανότητα να είχε συνεργό, κάτι που ενισχύει τις αμφιβολίες.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Νεκρός ο Φανούρης

Η Αγνή, από την άλλη πλευρά, είναι πεπεισμένη ότι τα χρήματα στην Ελβετία πράγματι υπάρχουν. Αντιμετωπίζοντας αντιφατικά αιτήματα από τον Σωτήρη και τον Μπόγρη, οι οποίοι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις για τον Νικόλα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό της σχέδιο. Η αποφασιστικότητα της Αγνής υποδηλώνει πως είναι έτοιμη να προχωρήσει με το σχέδιό της, χωρίς να υπολογίζει τους εξωτερικούς παράγοντες.

Ταυτόχρονα, η Ηλέκτρα συνοδεύει την Νεφέλη στην Αθήνα για να βρουν το ιδανικό νυφικό. Καθώς βλέπει την κόρη της ως νυφούλα, η συγκίνηση είναι εμφανής και της δίνει την ευχή της. Ωστόσο, το αν αυτή η αλλαγή γνώμης προέρχεται από τη συναισθηματική της κατάσταση ή αν κρύβεται κάποιος βαθύτερος σκοπός παραμένει ασαφές. Οι κινήσεις της Ηλέκτρας ενδέχεται να κρύβουν έναν κρυφό σκοπό, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ηλέκτρα - Επεισόδιο 10ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ