Ηλέκτρα – Στέλνει τον Παύλο φυλακή

Ηλέκτρα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκινά με πολλές ανατροπές! Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι η Ηλέκτρα καταγγέλλει τον Παύλο στη χωροφυλακή, χαρακτηρίζοντάς τον αριστερό και απατεώνα, με σκοπό να τον εμποδίσει να παντρευτεί την κόρη της.

Ηλέκτρα – Στέλνει τον Παύλο φυλακή

Η σειρά θα χρησιμοποιήσει συνεχώς flashback για να συνδέσει τα γεγονότα με τις τελευταίες εξελίξεις της πρώτης σεζόν. Έχει περάσει αρκετός χρόνος και τα flashback θα αποκαλύψουν ό,τι συνέβη στο διάστημα αυτό. Ο Νικόλας βρίσκεται τώρα σε ψυχιατρική κλινική, ο Παύλος είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί τη Νεφέλη, ενώ η Τιτίκα είναι αιχμάλωτη, κλεισμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Ο Σωτήρης ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Ηλέκτρας και σοκάρεται όταν διαβάζει πόσο βαριέται δίπλα του και πόσο απολαμβάνει την παρουσία του Παύλου.

Ο Βασίλης νιώθει προδομένος όταν βλέπει τον Σταύρο να έχει μια τρυφερή στιγμή με την Ουρανία. Αναστενάζει με απογοήτευση, λέγοντας «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε». Παρά τις αντιρρήσεις της Ηλέκτρας, ο Σωτήρης αποφασίζει να δώσει την ευχή του για τον γάμο της Νεφέλης με τον Παύλο. Στην απόγνωσή της, η Ηλέκτρα παρακαλά τον Παύλο να υποχωρήσει, αλλά εκείνος αρνείται. Τότε, η Ηλέκτρα μπαίνει στη χωροφυλακή και καταγγέλλει τον Παύλο ως Στρατή Δανέζη. Παρά το τρέμουλο των χεριών της, υπογράφει την καταγγελία.

Όταν ο Παύλος την ρωτά αν έχει αποκαλύψει τα πάντα, εκείνη του απαντά με οργή ότι το μόνο που παρέλειψε είναι πόσο δειλός είναι. Παρά την πίεση, ο Παύλος αποφασίζει να μην αποκαλύψει τίποτα και να παραμείνει πιστός στη Νεφέλη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει το θάνατό του. Ωστόσο, η Ηλέκτρα ανατρέπει την κατάσταση σκίζοντας την κατάθεσή της.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ