Ηλέκτρα – Στέλνει τον Παύλο φυλακή

Ηλέκτρα – Ο Δεύτερος Κύκλος της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 φέρνει ανατροπές που καθηλώνουν τους θεατές. Ο Δεύτερος Κύκλος προκαλεί έντονες αντιδράσεις με τις αποφάσεις των ηρώων και την άφιξη νέων χαρακτήρων που αναταράσσουν την Αρσινόη.

Ηλέκτρα – Στέλνει τον Παύλο φυλακή

Η Ηλέκτρα, η οποία αγνοεί ότι η κόρη της γνωρίζει για τη μυστική της σχέση με τον Παύλο, δυσκολεύεται να κατανοήσει την απότομη συμπεριφορά της. Αποφασίζει να εμποδίσει το γάμο της κόρης της με τον Παύλο, αλλά όταν η προσπάθειά της αποτυγχάνει, στρέφεται στην αστυνομία. Αναφέρει ότι ο Παύλος Φιλίππου είναι κομμουνιστής και αναζητείται για την απόπειρα δολοφονίας του Αχιλλέα Γκούμα. Η Νεφέλη, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της μητέρας της με τον Παύλο και από την πρόταση γάμου που δέχεται, δεν αποκαλύπτει τίποτα στην Ηλέκτρα.

Αντίθετα, χαίρεται όταν ο πατέρας της δίνει την ευχή του για τον γάμο. Παρά την ευτυχία της, αισθάνεται ότι κάτι έχει σπάσει μέσα της και αδυνατεί να εμπιστευτεί ξανά την Ηλέκτρα. Η αντίσταση της Νεφέλης εντείνεται όταν η μητέρα της της λέει ότι ο Παύλος, στην πραγματικότητα Στρατής, είναι δειλός. Η Ηλέκτρα κατηγορεί τον Παύλο ότι άφησε την φίλη του να τραυματιστεί και κρύφτηκε όταν η αστυνομία συνέλαβε την αδελφή του.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα ΕπεισόδιοΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ