Ηλέκτρα – Σοκ – Ο Παύλος το βάζει στα πόδια πριν το γάμο

Ηλέκτρα – Στα νέα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις έρχονται και ανατρέπουν τα δεδομένα. Ο Παύλος εξαφανίζεται λίγες ώρες πριν από τον γάμο, προκαλώντας τη βαθιά απογοήτευση της Νεφέλης. Η Ηλέκτρα, επιστρέφοντας στο σπίτι, βρίσκει την Νεφέλη ντυμένη με το νυφικό της για την τελευταία πρόβα.

Ηλέκτρα – Σοκ – Ο Παύλος το βάζει στα πόδια πριν το γάμο

Ωστόσο, δεν μπορεί να αντέξει να την κοιτάξει. Τα γεγονότα με τον Παύλο, το φιλί του και τα λόγια του έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Ηλέκτρα. Η ημέρα του γάμου ξεκινά με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι του Δημάρχου: ο γαμπρός δεν βρίσκεται πουθενά. Η Νεφέλη, σοκαρισμένη, κλαίει για την ξαφνική απουσία του Παύλου. Η Ηλέκτρα, βλέποντας την κόρη της σε αυτή την κατάσταση, υπόσχεται να βρει τον Παύλο. “Άκου με Νεφέλη, θα τον βρω όπου κι αν είναι. Θα τον βρω και θα τον φέρω στο γάμο”, λέει. Ωστόσο, η Νεφέλη δεν αντιδρά και η κατάσταση επιδεινώνεται.

Οι καλεσμένοι κατευθύνονται προς την εκκλησία ενώ η Ηλέκτρα ψάχνει αγωνιωδώς τον Παύλο. Ο παπάς βρίσκεται στη θέση του και όλα φαίνονται έτοιμα, εκτός από την απουσία του γαμπρού. Η Νεφέλη φτάνει στην εκκλησία, ανήσυχη ότι ο Παύλος ίσως έχει αλλάξει γνώμη και δεν θα εμφανιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν η κατάσταση χειροτερέψει και η Νεφέλη γίνει αντικείμενο διασυρμού μπροστά στους καλεσμένους, ο Παύλος κάνει την εμφάνισή του. Η Ηλέκτρα, αντί να νιώσει χαρά, δείχνει θλιμμένη, καθώς συνειδητοποιεί ότι όλα έχουν τελειώσει.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1