Ηλέκτρα – Ποιος κρύβεται πίσω απο το φόνο του Φανούρη;

Ηλέκτρα – Καθώς μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, ετοιμαστείτε για ανατροπές, με τη σημαντικότερη να είναι ο θάνατος του Φανούρη. Ο αιφνίδιος θάνατός του δημιουργεί θλίψη αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Ηλέκτρα – Ποιος κρύβεται πίσω απο το φόνο του Φανούρη;

Ο Φανούρης ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει πειράξει την κόρη του και αναγνωρίζει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν ένοχα μυστικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αλήθεια αρχίζει να αποκαλύπτεται και όσοι ευθύνονται θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Ο Φανούρης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης, αλλά δεν έχει επαρκή στοιχεία και αποχωρεί απογοητευμένος. Επιστρέφει στο σπίτι και καταφεύγει στο κρασί, ενώ οι μνήμες από το παρελθόν τον βασανίζουν. Συνεχώς σκέφτεται τα λόγια της Αλίκης, που τον προειδοποιούσε για την παρουσία του διαβόλου στο σπίτι τους.

Ο Φανούρης, μεθυσμένος, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από αυτόν που έχει βλάψει την οικογένειά του. Η Δέσπω τον παρακαλεί να παραμείνει κοντά της και να σκεφτεί τις κόρες του, αλλά εκείνος δεν τη λογαριάζει. Συναντά τη Δόμνα και την κατηγορεί ότι είναι τυφλή και κουφή. Της υπόσχεται ότι όλοι θα πληρώσουν, προτού φύγει. Την επόμενη μέρα, η Αρσινόη βιώνει μια τραγική ημέρα με την είδηση του θανάτου του Φανούρη. Ο θάνατός του προκαλεί θλίψη στη Δέσπω και η κωμόπολη θρηνεί, με τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα.

Φαίνεται ότι ο Φανούρης δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις σκοτεινές σκέψεις του και αυτοκτόνησε. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν φήμες για μια καλά σχεδιασμένη δολοφονία. Ο Νικόλας, ο συνήθης ύποπτος, προσελκύει την προσοχή των κατοίκων της Αρσινόης, παρόλο που βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ