Ηλέκτρα – Παύλος – Νεφέλη κάνουν το επόμενο βήμα

Ηλέκτρα – Μετά την επιτυχία της περυσινής σεζόν της σειράς «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1, η νέα σεζόν υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Παύλος, παρόλο που είναι ερωτευμένος με την Ηλέκτρα, αποφασίζει να ζητήσει από τον Σωτήρη το χέρι της Νεφέλης, η οποία τον αγαπάει από την αρχή.

Ηλέκτρα – Παύλος – Νεφέλη κάνουν το επόμενο βήμα

Αυτή η απροσδόκητη κίνηση προκαλεί έκπληξη σε όλους, ενώ στο σπίτι επικρατεί αναταραχή, καθώς επικίνδυνα μυστικά απειλούν να αποκαλυφθούν, φέρνοντας μόνο αρνητικές εξελίξεις. Στο μικρό νησί της Αρσινόης, τα ένοχα μυστικά, οι προδοσίες και τα εγκλήματα έρχονται στο φως, ανατρέποντας τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Σωτήρης, προδομένος από τη γυναίκα, τον πατέρα και τον αδερφό του, μετατρέπεται από θύμα σε θύτη. Οι επιλογές του, σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης, τον οδηγούν προς το μοιραίο τέλος.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικόλας, μέσα από ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας, γίνεται και αυτός θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις τους καταδιώκει αμείλικτα, τόσο τον Νικόλα όσο και την Ηλέκτρα, η οποία πρόδωσε τον Σωτήρη και προδόθηκε με τη σειρά της από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της με τον Παύλο αποτελεί το πιο σκληρό χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ. Πόσο θα αντέξει η Ηλέκτρα αυτή την αβάσταχτη πίεση; Οι χαρακτήρες της σειράς, Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας, παλεύουν να επιβιώσουν, να ξεχάσουν, να αγαπηθούν, να εκδικηθούν και να εξιλεωθούν.

Όλοι τους βρίσκονται έρμαια των δικών τους επιλογών και της μοίρας. Καθένας τους βιώνει τον πόνο, τη μοναξιά και την οργισμένη επιθυμία για εκδίκηση. Στο τέλος, το ερώτημα παραμένει: ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα καταρρεύσει; Τι θα απομείνει από τις ζωές τους; Ίσως μόνο ραγισμένες ψυχές και κομμάτια χάους που μόνο μια θεϊκή δύναμη θα μπορούσε να επαναφέρει στην τάξη.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1