Ηλέκτρα – Όσα θα δούμε στο αποψινό πρώτο επεισόδιο του β κύκλου

Ηλέκτρα – Η νέα σεζόν της δραματικής σειράς εποχής “Ηλέκτρα” κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 απόψε 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:45, και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Με σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, η σειρά επιστρέφει με καινούρια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, μυστικά και πάθη.

Ηλέκτρα – Όσα θα δούμε στο αποψινό πρώτο επεισόδιο του β κύκλου

Η ιστορία διαδραματίζεται στο μικρό νησί της Αρσινόης, όπου παλιά εγκλήματα και προδοσίες αποκαλύπτονται. Ο Σωτήρης, προδομένος από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, μετατρέπεται από θύμα σε θύτη, αναζητώντας εκδίκηση. Οι επιλογές του θα τον οδηγήσουν σε ένα μοιραίο τέλος. Παράλληλα, ο Νικόλας, θύμα της μοίρας και μιας αδίστακτης γυναίκας, βιώνει την ίδια σκληρή αλλαγή ρόλων. Η Ηλέκτρα, έχοντας προδώσει τον Σωτήρη και προδοθεί από τον Παύλο, παλεύει να διαχειριστεί τον πόνο της, καθώς η κόρη της αρραβωνιάζεται τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της.

Οι χαρακτήρες της σειράς – Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας – προσπαθούν να λυτρωθούν, να αγαπήσουν και να εκδικηθούν, ενώ βρίσκονται στο έλεος των αποφάσεων και της μοίρας τους. Οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ρόλους περιλαμβάνουν την Έμιλυ Κολιανδρή, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Τάσο Γιαννόπουλο και την Κατερίνα Διδασκάλου. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Θανάσης Πατριαρχέας, Νεφέλη Κουρή και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και στην πλατφόρμα ERTFLIX αμέσως μετά την τηλεοπτική τους προβολή.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β' Κύκλος – Επεισόδιο 1Ηλέκτρα Β' Κύκλος – Επεισόδιο 2ηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλεκτρα τρέιλερ