Ηλέκτρα – Όλα όσα θα δούμε στο β κύκλο

Ηλέκτρα – Το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς στην ΕΡΤ1 δημιούργησε αναπάντητα ερωτηματικά, που ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να απαντήσει. Στην τελευταία σκηνή, η απόπειρα αυτοκτονίας της Νεφέλης συγκλόνισε τους χαρακτήρες, ενώ ο Νικόλας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του και ο Παύλος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ηλέκτρα – Όλα όσα θα δούμε στο β κύκλο

Στον δεύτερο κύκλο, ο Σωτήρης, προδομένος από τη γυναίκα του, τον πατέρα του και τον αδελφό του, επιδιώκει εκδίκηση. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, οι αποφάσεις του θα τον οδηγήσουν σε μοιραίο τέλος. Στην άλλη πλευρά, ο Νικόλας ζει εφιαλτικές στιγμές καθώς μετατρέπεται από θύτης σε θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Το απρόσμενο αυτό γεγονός τον αναστατώνει, και η διαχείρισή του δεν θα είναι εύκολη. Καλείται να λογοδοτήσει για το παρελθόν του, με τον δικηγόρο Αλέξη Μπόγρη, που υποδύεται ο Σπύρος Σταμούλης, να στέκεται στο πλευρό του.

Θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του ή θα οδηγηθεί σε νέα; Η Ηλέκτρα, που προδόθηκε από τον Σωτήρη και τον Παύλο, βιώνει έντονα συναισθήματα πόνου και απογοήτευσης. Ο αρραβώνας της κόρης της με τον Παύλο, τον άντρα που αγάπησε τόσο πολύ, την συντρίβει. Αναρωτιέται αν η αγάπη της για την κόρη της είναι αληθινή ή αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον αρραβώνα. Ο Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, αγωνιζόμενοι να επιβιώσουν, να εκδικηθούν και να αγαπήσουν, όλοι έρμαια της μοίρας και των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerηλέκτρα αυριοΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1