Ηλέκτρα – Οι νέοι ρόλοι του β κύκλου

Ηλέκτρα – Η ερωτική δραματική σειρά εποχής «Ηλέκτρα» επιστρέφει με νέα επεισόδια και συναρπαστικές εξελίξεις. Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 19:45, υποσχόμενη ανατροπές, κρυφούς έρωτες και αποκαλύψεις σκοτεινών μυστικών. Οι νέοι χαρακτήρες εμπλουτίζουν την πλοκή, προσφέροντας ένταση και συγκίνηση.

Ηλέκτρα – Οι νέοι ρόλοι του β κύκλου

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη υποδύεται τη Δέσπω Καραβά, τη γιαγιά του Φανούρη. Πρόκειται για μια γυναίκα που αντιμετώπισε τις δυσκολίες της ζωής με αξιοπρέπεια και πίστη στον Θεό. Αν και η μοίρα τη χτύπησε σκληρά, παραμένει ευαίσθητη και ανίκανη να αντισταθεί στις αδικίες που πλήττουν την οικογένειά της. Μετά την απώλεια του γιου και της νύφης της, αναλαμβάνει τη φροντίδα του Φανούρη. Η σχέση της με τη Δόμνα θα την οδηγήσει σε μια ανέλπιστη φιλία.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ενσαρκώνει την Αγνή Ντούτση, μια νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή που χειρίζεται τον Νικόλα με σκοτεινές μεθόδους. Χαρακτηρίζεται από τη φιλοδοξία, τον κυνισμό και τη χειριστικότητα της. Με ευκολία διαβάζει τους ανθρώπους και πιστεύει ότι η ζωή της οφείλει πολλά. Η αδίστακτη φύση της την οδηγεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Σπύρος Σταμούλης ενσαρκώνει τον Αλέξη Μπόγρη, τον δικηγόρο του Νικόλα. Κληρονόμησε το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του, αλλά ο ίδιος έχει μεγάλα όνειρα. Κυνηγάει χρήματα και φήμη, χωρίς ηθικούς φραγμούς, και υπερασπίζεται τους θύτες για να πετύχει τους σκοπούς του. Η δεύτερη σεζόν της «Ηλέκτρας» φέρνει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά, προδοσίες και εγκλήματα, ταρακουνώντας ξανά τη μικρή κοινωνία της Αρσινόης.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ