Ηλέκτρα – Ο θάνατος του σοκάρει την Αρσινόη

Ηλέκτρα – Η σειρά της ΕΡΤ πρόκειται να προκαλέσει αναταραχή με τις καταιγιστικές εξελίξεις που φέρνει. Στα νέα επεισόδια, ο θάνατος ενός ήρωα βυθίζει τους χαρακτήρες σε θρήνο και αναστάτωση. Το ερωτικό δράμα εποχής, βασισμένο στην ιδέα της συγγραφέα Ελένης Καπλάνη και σκηνοθετημένο από τη Βίκυ Μανώλη, επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 19:45.

Ηλέκτρα – Ο θάνατος του σοκάρει την Αρσινόη

Το μικρό νησί της Αρσινόης φωτίζεται από το σκληρό φως του ήλιου, αποκαλύπτοντας ένοχα μυστικά, προδοσίες και εγκλήματα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδελφό, εξελίσσεται από θύμα σε θύτη. Η αναζήτησή του για εκδίκηση τον οδηγεί σε ένα μοιραίο τέλος. Από την άλλη πλευρά, ο Νικόλας μετατρέπεται σε θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας σε μια ειρωνική ανατροπή της μοίρας. Η Νέμεσις πλήττει και τον Νικόλα και την Ηλέκτρα, η οποία έχει προδώσει τον Σωτήρη αλλά και έχει προδοθεί από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της Νεφέλης με τον Παύλο αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα στη ζωή της.

Μπορεί η Ηλέκτρα να αντέξει; Ο Φανούρης, ένας από τους κεντρικούς ήρωες, έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό του παρελθόν. Εξομολογείται στη Δέσπω (Αλεξάνδρα Παντελάκη) ότι είναι η ώρα να αποκαλυφθούν τα ένοχα μυστικά. Αποφασίζει να καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα εκείνους που έβλαψαν την κόρη του, αλλά φεύγει απογοητευμένος και μεθυσμένος. Ο Φανούρης αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από εκείνους που τον πλήγωσαν. Παρά τις προσπάθειες της Δέσπω να τον αποτρέψει, αυτός συναντά τη Δόμνα, την κατηγορεί και υπόσχεται εκδίκηση. Την επόμενη ημέρα, ο Φανούρης βρίσκεται νεκρός, προκαλώντας σοκ και θλίψη. Οι φήμες για τη δολοφονία του ή για αυτοκτονία κυριαρχούν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ