Ηλέκτρα – Ο Σωτήρης μπλέκεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα

Ηλέκτρα – Η δημοφιλής σειρά της ΕΡΤ1 εισέρχεται στην πιο ανατρεπτική της φάση με δραματικές εξελίξεις που θα μας καθηλώνουν. Ο Σωτήρης, η κατάσταση του οποίου κλιμακώνεται, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του καθώς το βρίσκει με σπασμένα φρένα, προκαλώντας σοβαρές ανατροπές στην πλοκή.

Ηλέκτρα – Ο Σωτήρης μπλέκεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα

Η Δανάη, μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της μητέρας της, επισκέπτεται την ψυχιατρική κλινική για να συναντήσει τον θείο της. Στην κλινική, ο θείος της κάνει μια ακόμα πιο σοβαρή αποκάλυψη, δηλώνοντας ότι είναι πατέρας της. Παρά τις προσπάθειες της Αγνής να αποδείξει ότι ο θείος της λέει ασυναρτησίες, η Δανάη αρχίζει να αμφιβάλλει και η Νεφέλη αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια. Η Ηλέκτρα, με ένταση, δηλώνει στην αδερφή της την επιθυμία της να κάνει μεγάλο κακό στον Παύλο, ενώ η αδερφή της προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Της εξηγεί πως δεν πιστεύει ότι ο Παύλος αγαπάει πραγματικά την Νεφέλη, δεδομένου ότι έμεινε στην Αρσινόη μόνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της, και πως το γάμο του με την Νεφέλη οφείλεται σε ενοχή παρά σε έρωτα. Παράλληλα, ο Σωτήρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σε τοίχο, προκαλώντας μια νέα κρίση. Στο μεταξύ, η Νεφέλη μαθαίνει πως ο Παύλος γύρισε στην Αρσινόη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, αναρωτώμενη αν τελικά την παντρεύεται από λύπηση. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να εντείνουν την αγωνία και την ένταση της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ