Ηλέκτρα – Νέο πρόσωπο αναστατώνει τη ζωή της Νεφέλης

Ηλέκτρα – Η σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ με νέο συναρπαστικό κύκλο. Στα νέα επεισόδια, η Νεφέλη, την οποία υποδύεται η Όλγα Μιχαλοπούλου, αρραβωνιάζεται τον Παύλο, γεγονός που οδηγεί τελικά στον γάμο τους. Ωστόσο, η είσοδος ενός νέου προσώπου, του Βλάση, στη ζωή της Νεφέλης θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα προκαλέσει αναταραχές.

Ηλέκτρα – Νέο πρόσωπο αναστατώνει τη ζωή της Νεφέλης

Η Μιχαλοπούλου επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το καστ της σειράς, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, καθώς έχει δεθεί με τους συναδέλφους της και πιστεύει στο έργο τους. Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη δύσκολη πορεία της Νεφέλης στον πρώτο κύκλο, εξαιτίας της ανακάλυψης ότι η μητέρα της είχε σχέση με τον Παύλο. Αυτή η αποκάλυψη την οδήγησε σε μια απόπειρα αυτοκτονίας, γεγονός που την ταρακούνησε βαθιά. Στον νέο κύκλο, ο Παύλος συνεχίζει να επιμένει να ζητά την συγκατάθεση του πατέρα της Νεφέλης, του Σωτήρη, για να την παντρευτεί, αν και τα αισθήματά του προς αυτήν δεν είναι ερωτικά.

Ο ίδιος νιώθει πως της οφείλει αυτό το βήμα, καθώς η Νεφέλη τον έχει σώσει δύο φορές, και την αγαπάει ως άνθρωπο. Η Μιχαλοπούλου επισημαίνει ότι η Νεφέλη δε θα ζήσει το όνειρό της όπως το είχε φανταστεί. Παρά τα γεγονότα που ακολούθησαν, η Νεφέλη προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν συνέβη κάτι σοβαρό μεταξύ της μητέρας της και του Παύλου. Ωστόσο, οι εξελίξεις στη ζωή της θα είναι απρόβλεπτες και θα τη συγκλονίσουν. Το κοινό αναμένεται να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα σεζόν, καθώς οι σχέσεις και οι δυναμικές των χαρακτήρων συνεχίζουν να αναπτύσσονται με απρόβλεπτο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ