Ηλέκτρα – Μίσος, Προδοσία και εκδίκηση στον 2ο κύκλο

Ηλέκτρα – Η νέα σεζόν της σειράς “Ηλέκτρα” φέρνει μια θύελλα ανατροπών και ανατριχιαστικών αποκαλύψεων. Από την πρώτη στιγμή, οι χαρακτήρες βρίσκονται στο επίκεντρο ενός θανάσιμου χορού με τη μοίρα. Η Αρσινόη, το μικρό νησί, γίνεται σκηνικό βαθιών μυστικών και αποκαλύψεων, ενώ οι ζωές των ηρώων συνδέονται αναπόφευκτα σε ένα δίχτυ αναγκαστικών επιλογών και συνεπειών.

Ηλέκτρα – Μίσος, Προδοσία και εκδίκηση στον 2ο κύκλο

Ο Σωτήρης, προδομένος από κοντινά του πρόσωπα, αναζητά εκδίκηση με μοναδικό σκοπό την τελική εξιλέωση. Η Νεφέλη, επιλέγει να προχωρήσει σε έναν αρραβώνα που θα συνταράξει την ίδια και την Ηλέκτρα, η οποία αντιδρά με αντίσταση στον πιθανό γάμο. Η Νεμέσις, η ενοχή και η εκδίκηση κυριαρχούν στο παιχνίδι της μοίρας. Ο Νικόλας, σε ένα περίεργο ανάποδο της μοίρας, βρίσκεται θύμα μιας γυναίκας που αδιαφορεί για τον πόνο που προκαλεί.

Και στο μέσον όλων αυτών, νέοι χαρακτήρες εισέρχονται στη σκηνή, φέρνοντας μαζί τους νέες συνθήκες και αναταράξεις. Η Αλεξάνδρα, η Ηλιάνα και ο Σπύρος φέρνουν νέα δυναμική στην εξέλιξη των γεγονότων, ενώ οι ήρωες παλεύουν για να συνθλίψουν τον πόνο τους, να εκδικηθούν για τις προδοσίες και να ξανασυναντήσουν την αγάπη. Στο τέλος, όποιος επιβιώσει θα φέρει μαζί του τα ραγισμένα κομμάτια της ψυχής του, αναζητώντας την επανόρθωση που μόνο ένας θεϊκός παράγοντας μπορεί να προσφέρει.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλεκτρα τρέιλερ