Ηλέκτρα – Κουρέλι ο Νικόλας – Ζητά απεγνωσμένα βοήθεια

Ηλέκτρα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Νικόλας αγωνίζεται να σώσει το βαριά άρρωστο παιδί του. Ανάμεσα στη μητέρα του και τη γυναίκα του, η Τιτίκα επιρρίπτει ευθύνες στην Αγνή, κατηγορώντας την ότι συνεργάστηκε με τον Μπόγρη για να εξαφανίσουν τον Βρεττό. Η Αγνή, από την πλευρά της, αντεπιτίθεται, ισχυριζόμενη ότι η Τιτίκα μισεί τον γιο της.

Ηλέκτρα – Κουρέλι ο Νικόλας – Ζητά απεγνωσμένα βοήθεια

Εκείνη τη στιγμή, ο Σωτήρης εμφανίζεται ως σωτήρας, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την τάξη και να διευθετήσει τις αντιπαραθέσεις. Την επόμενη ημέρα, η Ουρανία βρίσκει τον Βασίλη και του επιστρέφει τη βέρα της, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέες εξελίξεις. Ο Νικόλας, όμως, εξαφανίζεται, και ο Μπόγρης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αγνή δεν έχει καταλάβει το παιχνίδι του. “Πες μου ότι δεν είσαι τόσο ηλίθια που σε ξεγέλασε ο τρελάκιας”, της λέει, και εκείνη προσπαθεί να βρει μια λύση.

Η πίεση αυξάνεται καθώς οι ώρες περνούν, και η ανάγκη να αποκτήσουν τα χρήματα γίνεται ολοένα πιο επιτακτική. Ξαφνικά, ο Νικόλας επανεμφανίζεται με μια έκπληξη που κανείς δεν περίμενε. Συναντά τον γιο του και παρατηρεί ότι δεν είναι καλά, όμως μόνο αυτός φαίνεται να το αντιλαμβάνεται. Επίμονα, φωνάζει να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Η αγωνία κορυφώνεται, και οι θεατές αναρωτιούνται αν θα καταφέρει να σώσει το παιδί του πριν είναι αργά.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ