Ηλέκτρα – Καρέ καρέ ο φόνος του Φανούρη

Ηλέκτρα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές. Ο Ορέστης δολοφονεί τον Φανούρη, και στη συνέχεια επιχειρούν να του φορτώσουν τα εγκλήματα του Νικόλα, προκαλώντας οργή και θλίψη.

Ηλέκτρα – Καρέ καρέ ο φόνος του Φανούρη

Η μυρωδιά από τις καραμέλες που κρατάει ο Ορέστης του ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Θυμάται το περιστατικό της παιδικής του ηλικίας, όταν ένας άντρας προσπάθησε να τον βιάσει. Σοκαρισμένος συνειδητοποιεί ότι ο πρώην διοικητής της χωροφυλακής είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η συνειδητοποίηση αυτή αποκαλύπτει περισσότερες φρικτές αλήθειες. Ο Ορέστης όχι μόνο είχε βιάσει την Αλίκη, αλλά είχε επίσης δολοφονήσει τον πατέρα του, κάνοντάς το να φαίνεται σαν απαγχονισμός. Ο Φανούρης, μετά το σοκ, αποχωρεί από το σπίτι του για να οργανώσει τις σκέψεις του.

Θυμάται την προειδοποίηση της Αλίκης, πως το κακό κυκλοφορούσε στο σπίτι της, ενώ η φιλία του Ορέστη με τους γονείς της, τη Δόμνα και τον Στέργιο, του φαίνεται πλέον ύποπτη. Αποφασισμένος να εκδικηθεί, ο Φανούρης παίρνει ένα μαχαίρι και αναζητά τον Ορέστη για να τον σκοτώσει. Η Δέσπω προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά μάταια. Εκείνος, έξαλλος, κατηγορεί τη Δόμνα πως ήταν τυφλή και κουφή σε ό,τι συνέβαινε με την Αλίκη, και φεύγει λέγοντας πως όλοι θα πληρώσουν. Ωστόσο, αντί να σκοτώσει τον Ορέστη, ο Φανούρης τραυματίζεται ελαφρά, καθώς ο Ορέστης αντεπιτίθεται, τον αφοπλίζει, τον φιμώνει και τελικά τον κρεμάει, όπως είχε κάνει με τον πατέρα του.

Το επόμενο πρωί, το χωριό θρηνεί τον Φανούρη, και παρά το γεγονός ότι φαίνεται σαν αυτόχειρας, η κηδεία του γίνεται κανονικά. Ο Χάρης ρωτά τον Βρεττό πώς κατάφερε να πείσει τον παπά να κάνει την κηδεία. Εκείνος απαντά ότι του είπε πως δεν πιστεύει πως ο Φανούρης αυτοκτόνησε, αλλά ότι δολοφονήθηκε. Παράλληλα, ο Μπόγρης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Φανούρη για να αποδώσει τα εγκλήματα του Νικόλα στον αδικοχαμένο άντρα.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β' Κύκλος – Επεισόδιο 1Ηλέκτρα Β' Κύκλος – Επεισόδιο 2ηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1