Ηλέκτρα – Η Νεφέλη σε ρόλο εκδικητή

Ηλέκτρα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση θα είναι ανατρεπτική. Η Νεφέλη αποφασίζει να εκδικηθεί τη μητέρα της και η αλλαγή της είναι εμφανής. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Βίκυς Μανώλη.

Ηλέκτρα – Η Νεφέλη σε ρόλο εκδικητή

Οι σκηνές καταγράφονται σε πολλές περιοχές της Αττικής, όπως το Μαρούσι, τα Σπάτα, η Παιανία, η Ελευσίνα, η Κερατέα, το Μαρκόπουλο, το Λαύριο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Καρδαμύλη, αποτυπώνοντας με ακρίβεια την νησιωτική ατμόσφαιρα και το κλίμα της εποχής. Ο πρώτος κύκλος τελείωσε αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαφύγει με καΐκι από την Αρσινόη, κρατώντας την Κατερίνα ως όμηρο. Ο πατέρας του, Πέτρος Βρεττός, και ο διοικητής της αστυνομίας, Χάρης Τζέκος, παρακολουθούν ανήμποροι, αδυνατώντας να αποτρέψουν την απειλή προς τη ζωή της κοπέλας.

Η Ζωή και ο Μάρκος χωρίζουν, ενώ ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Δανάη είναι κόρη του αδελφού του. Ο Παύλος, αφού το σκάει από την Αρσινόη, μαθαίνει από τον φίλο του Νάσο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νεφέλης και επιστρέφει αμέσως. Φτάνει στο σπίτι του Σωτήρη Βρεττού και ζητάει το χέρι της κόρης του, προκαλώντας σοκ στη Νεφέλη και την Ηλέκτρα. Ο Σωτήρης, οπλισμένος, τον σημαδεύει στο κεφάλι, αλλά ο Παύλος επιμένει, δηλώνοντας αποφασισμένος να παντρευτεί τη Νεφέλη ή να πεθάνει προσπαθώντας.

Στο φινάλε, η Νεφέλη, με αιματοβαμμένο λευκό νυχτικό, τρέχει στα σοκάκια του χωριού και πηδάει στο ποτάμι, ενώ ο πατέρας της είναι νεκρός στο σαλόνι από πυροβολισμό. Η μητέρα της και ο Παύλος απομακρύνονται πάνω σε άλογο. Στον νέο κύκλο, ο Σωτήρης μετατρέπεται από πράος και συντηρητικός σε θηρίο, αντιλαμβανόμενος την προδοσία από τον πατέρα, τον αδελφό και τη σύζυγό του. Θέλει να εκδικηθεί, αλλά και η Νεφέλη έχει αλλάξει. Ενημερώνεται για τη σχέση της μητέρας της με τον Παύλο και τη μισεί, αν και η Ηλέκτρα δεν υποψιάζεται τίποτα.

Ο Σωτήρης αναλύει το ημερολόγιο της συζύγου του, όπου η Ηλέκτρα έχει καταγράψει τις σκέψεις της για τη σχέση της με τον Παύλο και την απογοήτευση που ένιωθε κοντά του. Αδυνατεί να αποδεχτεί ότι η ζωή του δίπλα της ήταν ψέμα και η ψυχολογία του είναι σε κρίση. Μαθαίνει ότι η Ηλέκτρα είχε σχέση και με τον νεαρό αδελφό του, με τον οποίο έμεινε έγκυος, και η κατάσταση του γίνεται ακόμα πιο τραγική.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ