Ηλέκτρα – Η διαθήκη ανάβει φωτιές – Ο Σωτήρης μένει ξεκρέμαστος

Ηλέκτρα – Ο Λάζαρος και ο Ορέστης προχωρούν με το σχέδιό τους να πάρουν τον έλεγχο του ναυπηγείου του Βρεττού, έχοντας φτάσει κοντά στο στόχο τους. Όλοι πιστεύουν ότι το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε στον γκρεμό ανήκει στον Πέτρο Βρεττό. Ο θάνατός του φαίνεται αμφιλεγόμενος, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε καμένο, αλλά το σώμα του δεν ήταν αρχικά εκεί.

Ηλέκτρα – Η διαθήκη ανάβει φωτιές – Ο Σωτήρης μένει ξεκρέμαστος

Αυτό γεννά πολλά ερωτήματα, και η κηδεία του αντί να φέρει απαντήσεις, αφήνει ακόμα περισσότερες απορίες. Η Τιτίκα, συντετριμμένη από την απώλεια, προσπαθεί να αντέξει τον πόνο της. Ο Παύλος, με αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε τον πατέρα του, πηγαίνει να συναντήσει τον Ορέστη, ψάχνοντας για απαντήσεις σχετικά με τον Σωτήρη. Η απάντηση που λαμβάνει είναι σοκαριστική. Στο μεταξύ, η Αγνή αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Σωτήρη ανοιχτά, καθώς δεν αντέχει άλλο την κατάσταση.

Ωστόσο, η σύγκρουση μεταξύ δύο απελπισμένων ανθρώπων, της Αγνής και του Σωτήρη, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, προμηνύει σοβαρές εξελίξεις. Ταυτόχρονα, το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Βρεττό δημιουργεί αντιδράσεις και αμφιβολίες. Η διαθήκη του Βρεττού ανοίγεται, με αποκαλύψεις που αιφνιδιάζουν τους πάντες. Η διαθήκη είχε αλλάξει λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή του, μοιράζοντας τα ποσοστά του ναυπηγείου. Ο Σωτήρης, εξοργισμένος, διεκδικεί το 25% που του αναλογεί, καθώς και το καταπίστευμα που ο πατέρας του άφησε στη Δανάη, με διαχειρίστρια την Ηλέκτρα.

Θεωρεί ότι ο πατέρας του έδειξε προτίμηση στον αδερφό του, τον Νικόλα, κάτι που τον κάνει να αισθάνεται αδικημένος και γεμάτος θυμό. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες κορυφώνονται, καθώς όλα δείχνουν ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει, οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ