Ηλέκτρα εξελίξεις – Στήνουν παγίδα στον Σωτήρη

Ηλέκτρα εξελίξεις – Ο Ορέστης και ο Λάζαρος έχουν εγκλωβίσει τον Σωτήρη σαν καρχαρίες και τον ανακρίνουν. Του λένε ότι ένας δικηγόρος διέρρευσε στην εφημερίδα την εξαφάνιση. Ο Σωτήρης παραδέχεται ότι ο Μπόγρης ήρθε στο γραφείο του και τον εκβίασε να του δώσει τα χρήματα του Νικόλα, απειλώντας ότι θα τον εμπλέξει στην εξαφάνιση του πατέρα του.

Ηλέκτρα εξελίξεις – Στήνουν παγίδα στον Σωτήρη

Εντωμεταξύ, ο Σωτήρης υποψιάζεται ότι η Ηλέκτρα και ο Παύλος τον παρακολουθούν. Ρωτά τη γυναίκα του αν θέλει στ’ αλήθεια να παραμείνουν στο πατρικό του σπίτι και εκείνη δέχεται. Ο Ορέστης, από την άλλη, μαθαίνει τα γεγονότα της νύχτας της εξαφάνισης, ενώ η Ηλέκτρα παρακολουθεί τον Σωτήρη. Ωστόσο, ο Σωτήρης την αντιλαμβάνεται και την πιέζει να παραδεχτεί ότι τον θεωρεί πατροκτόνο. Οι άνθρωποι της ΚΥΠ περιμένουν τον δήμαρχο να κάνει λάθος, και ο Μπόγρης φροντίζει να συμβεί αυτό. Ο Νικόλας σκέφτεται γιατί ο αδελφός του τον μισεί τόσο πολύ.

Η αλήθεια τον χτυπά ξαφνικά: ο Σωτήρης γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης και γιατί θέλει να εκδικηθεί. Στο μεταξύ, η Δανάη νιώθει όλο και πιο αβοήθητη και στρέφεται στον Μπόγρη, τον μόνο άνθρωπο που της φαίνεται κατανοητός. Όταν οι δυο τους συναντιούνται, ο Βασίλης τους βλέπει μαζί. Ο Μπόγρης δεν κρατάει τα λόγια του και μιλάει δημόσια για την κασέτα μπροστά στον Σταύρο. Λίγο αργότερα, με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα, προετοιμάζεται να φύγει από το νησί και ζητά από τη Δανάη να τον ακολουθήσει.

Ο Σωτήρης νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, καθώς οι υποψίες για την εξαφάνιση του πατέρα του πέφτουν πάνω του. Οι απειλές πληθαίνουν και ο χρόνος εξαντλείται. Η Τιτίκα, διαλυμένη, περιμένει νέα για τον Βρεττό, και ο Νικόλας υποφέρει δίπλα της. Οι σκέψεις τους περιλαμβάνουν όλα τα σενάρια, ακόμα και το χειρότερο. Ο Νικόλας, βλέποντας την κατάσταση της μητέρας του, αποφασίζει να βρει τον Σωτήρη. Ταυτόχρονα, η Αγνή αποφασίζει να σταματήσει να κυνηγά τον Νικόλα και να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Ο Λάζαρος, οργισμένος με τον Ορέστη για την διαχείριση του θέματος του Σωτήρη, πιστεύει ότι δεν κάνει όσα πρέπει.

Καθώς οι ώρες περνούν και η Ηλέκτρα παραμένει με τον Σωτήρη, ο Παύλος την προσεγγίζει, προσπαθώντας να την πείσει να προσέχει τον Σωτήρη. Ωστόσο, η Ηλέκτρα βλέπει την απελπισία του άντρα της και την ανάγκη του για στήριξη. «Δεν τον θεωρώ ικανό για φόνο», δηλώνει, αλλά ο Λάζαρος ανακαλύπτει κάτι που αναστατώνει την Αρσινόη. Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση περιπλέκεται, με τον Σωτήρη να είναι στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας και τους γύρω του να αντιδρούν με τρόπους που θα κρίνουν την τύχη τους.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ