Ηλέκτρα εξελίξεις – Η Αρσινόη βάφεται με αίμα

Ηλέκτρα εξελίξεις – Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Αγνή παντρεύεται τον Νικόλα. Όταν αντιλαμβάνεται τη συνεργασία της με τον Μπόγρη, την προειδοποιεί ότι θα τους τσακίσει. Παράλληλα, η αναζήτηση του Βρεττού συνεχίζεται, ενώ ο Κυριάκος εμφανίζεται στη χωροφυλακή, εκφράζοντας τις ανησυχίες του αφεντικού του προτού εξαφανιστεί. Η Τιτίκα μπαίνει στο άδειο, όπως νομίζει, αρχοντικό και ανακαλύπτει ότι ο Νικόλας βρίσκεται ήδη εκεί με την σύζυγο του πλέον Αγνή.

Ηλέκτρα εξελίξεις – Η Αρσινόη βάφεται με αίμα

Οι νεόνυμφοι ετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά η Νεφέλη δυσανασχετεί καθώς το ζευγάρι περνά το τελευταίο του βράδυ στην Αρσινόη, μαζί με τη Δανάη και τον Βλάση. Ταυτόχρονα, ο Σωτήρης ανακοινώνει ότι θα αποχαιρετήσει την Ηλέκτρα στο Πριμόρι, παίρνοντας μαζί του το όπλο του. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας κρύβεται στο σπίτι της Φιλιώς και της επιτίθεται. Ο Ορέστης συναντά τον προϊστάμενό του από την ΚΥΠ, Λάζαρο Δεληγιάννη, ρωτώντας αν έχει αφήσει πίσω του ίχνη που να αφορούν την εξαφάνιση του Βρεττού.

Η Φιλιώ φτάνει στη χωροφυλακή, έτοιμη να καταγγείλει τον Νικόλα, και η αντίδραση της Τιτίκας προκαλεί σοκ. Ο Μπόγρης συνειδητοποιεί ότι ο Ορέστης σκοπεύει να τον κατηγορήσει για την εξαφάνιση του Βρεττού, αλλά δεν σκοπεύει να παραδοθεί εύκολα. Ο Βασίλης σφίγγει το στιλέτο στο χέρι του τρελαμένος. Παράλληλα, η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωτήρη με το όπλο στο χέρι. Το βλέμμα του είναι σκοτεινό. Όλα δείχνουν πως η καινούργια μέρα που ξημερώνει στο μικρό νησί της Αρσινόης θα βαφτεί με αίμα.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1