Ηλέκτρα εξελίξεις – Εγκαταλείπει τον Σωτήρη και εξαφανίζεται

Ηλέκτρα εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να χωρίσει το Σωτήρη, προκαλώντας του έντονη αντίδραση. Ο Σωτήρης αντιδρά βίαια, και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ηλέκτρα εξελίξεις – Εγκαταλείπει τον Σωτήρη και εξαφανίζεται

Η Τιτίκα, από την άλλη, καταρρέει όταν συναντά τον γιο της και οι ενοχές την κυριεύουν. Εν τω μεταξύ, η Αγνή και ο Μπόγρης, σαν αρπακτικά, παλεύουν για το μερίδιο που τους αναλογεί από τη δίκη του Νικόλα, χωρίς να δείχνουν έλεος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βρεττός παρακολουθεί με αγωνία τον γιο του να πλησιάζει το τέλος. Νιώθει και ο ίδιος ένοχος, αφού δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τις αδίστακτες πράξεις του γιου του, όταν είχε την ευκαιρία. Το μικρό νησί της Αρσινόης, που έχει χάσει την ηρεμία του εδώ και καιρό, βρίσκει την Ηλέκτρα να αποκαλύπτει στον Σωτήρη την απόφασή της να φύγει μετά τον γάμο.

Ο Σωτήρης νιώθει ότι καταρρέει, καθώς οι θυσίες και οι προσπάθειές του φαίνονται άχρηστες, και η απελπισία του μεγαλώνει. Η κατάσταση κλιμακώνεται με ένα βίαιο ξέσπασμα, που δεν προμηνύει καλά αποτελέσματα. Λίγο αργότερα, η Ηλέκτρα προσπαθεί να πείσει τον Βρεττό και τον αδερφό της να κάνουν πίσω, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην ευτυχία της Νεφέλης. Από την άλλη πλευρά, η Αγνή καταφέρνει να αποσπάσει από το Νικόλα την αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλέκτρα, προκειμένου να βοηθήσει τον Σωτήρη. Όταν ο Σωτήρης πληροφορείται την αλήθεια, η κατάσταση περιπλέκεται και γίνεται επικίνδυνη, καθώς είναι έτοιμος να προχωρήσει σε οποιοδήποτε μέτρο.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerηλέκτρα αυριοΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ