Ηλέκτρα – Έτσι βγάζουν τον Νικόλα απο την μέση

Ηλέκτρα – Η Αγνή δέχεται να πραγματοποιήσει μια τελευταία επιθυμία του Νικόλα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί την αναπάντεχη τροπή που θα πάρουν τα πράγματα ανάμεσά τους. Ο Μπόγρης εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχει ο νεαρός Βρεττός και της προτείνει μια «τρελή» ιδέα, προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα φράγκα της Ελβετίας: της ζητά να τον πείσει να παντρευτούν.

Ηλέκτρα – Έτσι βγάζουν τον Νικόλα απο την μέση

Έτσι, θα γλιτώσουν και από τις εντολές του καταπιεστικού Σωτήρη. Η Αγνή, μετά το φλερτ της με το θάνατο, πασχίζει να δείχνει ήρεμη και να πείσει τον Νικόλα ότι μόνο μαζί θα μπορέσουν να λυτρωθούν απ’ όλα τα κακά. Ο Βρεττός δεν πηγαίνει τελικά στο γάμο της εγγονής του. Αντ’ αυτού, συναντά τον Ορέστη και του αποκαλύπτει περισσότερα από όσα ίσως θα έπρεπε να γνωρίζει. Ο Κυριάκος, στο γλέντι, αποκαλύπτει στον Σωτήρη ότι ο πατέρας του θα πάει στην Ελβετία, για να βγάλει τον αδελφό του από το λογαριασμό.

Την ίδια στιγμή, κάποιος παρακολουθεί το σπίτι του Βρεττού και η Αγνή στάζει δηλητήριο στο γλυκό του Νικόλα. «Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κάτι, αν δεν είσαι έτοιμη», λέει ο Παύλος στη Νεφέλη, την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Στο μεταξύ, ο Βασίλης μαθαίνει κάτι και οι κραυγές του ακούγονται σε όλη την Αρσινόη. Η Ηλέκτρα παλεύει με τον εαυτό της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί με το γάμο της Νεφέλης. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Βρεττό, αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, και ο Σωτήρης προσπαθεί να πείσει την Τιτίκα ν’ αναλάβει αυτός την εποπτεία του Νικόλα.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1