Ηλέκτρα – Έγκλημα και τιμωρία

Ηλέκτρα – Ο πρώτος κύκλος της καθημερινής σειράς έκλεισε με σοκ για τους θεατές, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την τύχη των ηρώων. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με στόχο να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, ενώ νέοι χαρακτήρες ενσωματώνονται στην ιστορία και φέρνουν ανατροπές.

Ηλέκτρα – Έγκλημα και τιμωρία

Το νησί της Αρσινόης, κάτω από το έντονο φως του ήλιου, αποκαλύπτει τα σκοτεινά του μυστικά. Μυστικά, ανομολόγητοι έρωτες, προδοσίες και εγκλήματα έρχονται στο φως, καθώς η ιστορία προχωρά. Ο καθρέφτης αναστρέφεται, και τα πάντα αλλάζουν στα νέα επεισόδια που ήδη γυρίζονται. Κάποιοι θα πληρώσουν για τα λάθη τους, άλλοι θα αναζητήσουν εκδίκηση για τη δικαίωσή τους, και ο καιρός θα φέρει νέες περιπέτειες για όλους τους ήρωες. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Νεφέλης συγκλόνισε τους πάντες στον πρώτο κύκλο. Ο Νικόλας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του, ενώ ο Παύλος ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα.

Στον δεύτερο κύκλο, ο Σωτήρης παλεύει με την απόλυτη προδοσία από τη γυναίκα του, τον πατέρα του και τον αδελφό του. Επιθυμεί εκδίκηση, αλλά οι επιλογές του μπορεί να τον οδηγήσουν σε ένα τραγικό τέλος. Παράλληλα, ο Νικόλας βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, καθώς η μοίρα του επιφυλάσσει τον ρόλο του θύματος μιας αδίστακτης γυναίκας. Αντιμετωπίζει την πραγματικότητα που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη για τις πράξεις του στο παρελθόν.

Ο δικηγόρος Αλέξης Μπόγρης θα αναλάβει την υπεράσπισή του, αν και η δουλειά του είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω των αποδεικτικών στοιχείων ενοχής του Νικόλα. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Βρεττός παρέλαβε ένα φάκελο με την ηχογράφηση της Πόπης. Θα αποδοθούν ευθύνες για τα εγκλήματα ή η ανάγκη του να αποφύγει την τιμωρία θα τον οδηγήσει σε νέες περιπέτειες;

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerηλέκτρα αυριοΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1