Ηλέκτρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Νεφέλης

Ηλέκτρα – Οι εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1 υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, με την Νεφέλη να πνίγεται στο ποτάμι. Η Όλγα Μιχαλόπουλου συνεχίζει τον ρόλο της Νεφέλης και αποκαλύπτει σε συνέντευξή της τις δραματικές εξελίξεις στη ζωή της ηρωίδας.

Ηλέκτρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Νεφέλης

Η Νεφέλη είναι μια νεαρή γυναίκα που επιθυμεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει, με όνειρα και φιλοδοξίες. Στην πρώτη σεζόν, η αποκάλυψη ότι η μητέρα της διατηρούσε σχέση με τον Παύλο την ώθησε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια νέα τροπή καθώς ο Παύλος ζητάει το χέρι της Νεφέλης από τον Σωτήρη. Στον δεύτερο κύκλο, ο Παύλος επιμένει να παντρευτεί την Νεφέλη, ζητώντας τη συγκατάθεση του πατέρα της. Σύντομα, ένας νέος χαρακτήρας, ο Βλάσης, γιος του Περλεπέ, εισβάλλει στη ζωή της Νεφέλης προκαλώντας αναστάτωση.

Παρά τη βούληση του Παύλου να παντρευτεί τη Νεφέλη, η σχέση τους δεν βασίζεται σε ερωτικά συναισθήματα αλλά σε ευγνωμοσύνη, καθώς η Νεφέλη του έχει σώσει τη ζωή δύο φορές. Ο Παύλος την αγαπά ως φίλη, αλλά όχι ερωτικά. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τον Παύλο να ζητά επίσημα το χέρι της Νεφέλης από τον Σωτήρη, με τις εξελίξεις να υποδεικνύουν μια εντελώς νέα κατεύθυνση για τους χαρακτήρες της σειράς. Και κάπου εκεί θα δούμε την Νεφέλη να βάζει τέλος στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ