Ηλέκτρα – Αυτή είναι η ηθοποιός με τον πιο αιμοδιψή ρόλο στη σειρά

Ηλέκτρα – Η σειρά «Ηλέκτρα», που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές. Στον δεύτερο κύκλο, η Ηλιάνα Μαυρομάτη αναλαμβάνει έναν σκοτεινό ρόλο, φέρνοντας μια νέα διάσταση στην υπόθεση. Τα γυρίσματα της σειράς προχωρούν εντατικά και αναμένονται με αγωνία από το κοινό, καθώς η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.

Ηλέκτρα – Αυτή είναι η ηθοποιός με τον πιο αιμοδιψή ρόλο στη σειρά

Η σειρά είναι ένα ερωτικό δράμα εποχής, που βασίζεται σε ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, με σκηνοθεσία από τη Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη. Η νέα τηλεοπτική σεζόν υπόσχεται επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Στη νέα σεζόν, η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη ενσαρκώνει την Αγνή Ντούτση, μια νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή που αναλαμβάνει τη φροντίδα του Νικόλα με αμφιλεγόμενα μέσα. Ο ρόλος της είναι γεμάτος σκοτεινές πτυχές και μυστικά, που αναμένονται με ενδιαφέρον από τους θεατές.

Η Μαυρομάτη μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Θανάση Πατριαρχέα, που υποδύεται τον Νικόλα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στον δεύτερο κύκλο της ειράς, το φως του ήλιου αποκαλύπτει τα μυστικά του μικρού νησιού της Αρσινόης. Προδοσίες, εγκλήματα και ανομολόγητα γεγονότα έρχονται στην επιφάνεια. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδερφό, μετατρέπεται από θύμα σε θύτη. Οι επιλογές του για εκδίκηση θα τον οδηγήσουν σε τραγικό τέλος. Ο Νικόλας, με μια ειρωνική στροφή της μοίρας, θα γίνει θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας.

Η Νέμεσις κλείνει το παιχνίδι για όλους: την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη και προδόθηκε από τον Παύλο, και τον Σωτήρη, που τώρα θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Η Ηλέκτρα, η Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας προσπαθούν να επιβιώσουν, να λησμονήσουν, να αγαπηθούν, να εκδικηθούν και να εξιλεωθούν. Κάθε χαρακτήρας, μέσα στον πόνο και την μοναξιά του, μάχεται για την επιβίωση και την εκδίκηση. Στο τέλος, η τύχη τους παραμένει αβέβαιη, με ραγισμένες ψυχές και κομμάτια χάους που μόνο ένα θεϊκό χέρι μπορεί να συνθέσει.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1Ηλέκτρα Ηλιάνα Μαυρομάτη