Ηλέκτρα – Απόψε το 2ο καθηλωτικό επεισόδιο

Ηλέκτρα – Σήμερα το βράδυ, 10 Σεπτεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς “Ηλέκτρα” στην ΕΡΤ1, όπου οι εξελίξεις κλιμακώνονται με δραματικό τρόπο. Λέξεις σκόρπιες, αλήθειες και κομμάτια μιας ζωής συνθέτουν το ημερολόγιο της Ηλέκτρας, το οποίο κρατάει κάποιος με τρεμάμενα χέρια.

Ηλέκτρα – Απόψε το 2ο καθηλωτικό επεισόδιο

Παράλληλα, ο Σταύρος κρατάει τα χέρια της Ουρανίας με τον ίδιο φόβο. Ο Βασίλης, δακρυσμένος και προδομένος από τη μόνη γυναίκα που αγάπησε, μονολογεί: «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε». Τα χέρια του, ωστόσο, παραμένουν δεμένα από τη μοίρα, όπως και της Τιτίκας, η οποία βρίσκεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεμένη, φιμωμένη και γεμάτη τρόμο. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης πληρώνει ακριβά για να βασανίζουν τον αδερφό του, θυμίζοντας τα λόγια του Αισχύλου από τον «Προμηθέα»: «Καλύτερα να πεθάνεις μια φορά, παρά να υποφέρεις όλες τις μέρες». Όμως, η μοίρα δεν έχει τελειώσει μαζί τους.

Σύντομα, ένας επισκέπτης φτάνει για να ξαναφουντώσει τις φωτιές που είχαν σβήσει με τόσο κόπο. Η Ηλέκτρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, καθώς οι αναμνήσεις και οι πληγές του παρελθόντος επιστρέφουν, απειλώντας την ηρεμία και την ασφάλειά της. Οι εντάσεις κορυφώνονται, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε κρίσιμα σταυροδρόμια, και η ατμόσφαιρα γεμίζει φόβο, προδοσία και ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Κάθε κίνηση φαίνεται να είναι καθοριστική για το μέλλον τους, καθώς οι παλιές φωτιές αναζωπυρώνονται και οι μυστικές αλήθειες βγαίνουν στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ