Ηλέκτρα – Από θύμα γίνεται θύτης και φτάνει στα άκρα

Ηλέκτρα – Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα» επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέα επεισόδια, έτοιμο να καθηλώσει το κοινό. Από τις πρώτες σκηνές, η ένταση κορυφώνεται: ο Παύλος Φιλίππου, παρά τον έρωτά του για την Ηλέκτρα, αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της Νεφέλης και να ζητήσει το χέρι της από τον πατέρα της, Σωτήρη Βρεττό.

Ηλέκτρα – Από θύμα γίνεται θύτης και φτάνει στα άκρα

Η Ηλέκτρα, παρούσα στη σκηνή, παρακολουθεί με σοκ τα γεγονότα. Ο Σωτήρης Βρεττός, όταν ακούει τον Παύλο να ζητά το χέρι της κόρης του, αντιδρά έντονα. Βγάζει το όπλο του και το στρέφει απειλητικά προς το μέτωπο του Παύλου. Η σκηνή αυτή συγκλονίζει τους τηλεθεατές, ενώ οι δύο αδερφές, η Νεφέλη και η Ηλέκτρα, μένουν άφωνες μπροστά στην απειλητική ένταση που ξεδιπλώνεται. Στο μικρό νησί της Αρσινόης, το σκληρό φως του ήλιου αποκαλύπτει ένοχα μυστικά, προδοσίες και εγκλήματα. Ο Σωτήρης, που νιώθει προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδερφό, αποφασίζει να αλλάξει ρόλο.

Από θύμα γίνεται θύτης, και οι επιλογές του τον οδηγούν σε μια ανελέητη πορεία εκδίκησης με μοιραίο τέλος. Παράλληλα, ο Νικόλας, μέσα από ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, μετατρέπεται από θύτης σε θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις πλησιάζει τόσο τον Νικόλα όσο και την Ηλέκτρα, η οποία προδίδει τον Σωτήρη και προδίδεται με τη σειρά της από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της με τον Παύλο γίνεται το μεγαλύτερο πλήγμα της ζωής της.

Οι ήρωες της ιστορίας, η Ηλέκτρα, ο Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας, παλεύουν να επιβιώσουν, να ξεχάσουν, να αγαπηθούν, να εκδικηθούν και να εξιλεωθούν. Έρμαια της μοίρας και των επιλογών τους, ο καθένας τους βαδίζει μόνος στον πόνο και την εκδίκηση. Στο τέλος, μένει να φανεί ποιος θα νικήσει, ποιος θα καταστραφεί και τι θα απομείνει από τις ραγισμένες ψυχές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτηλέκτρα ερτ 1