Ηλέκτρα – Ανατροπή – Η Ηλέκτρα στη στενή

Ηλέκτρα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι ζωές των ηρώων θα ανατραπούν από πολλές απρόβλεπτες εξελίξεις. Μια από αυτές είναι η πιθανή φυλάκιση της Ηλέκτρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παύλος επιδιώκει να τελειώσει την ιστορία του με την Ηλέκτρα, αλλά αυτή αντιδρά με θυμό.

Ηλέκτρα – Ανατροπή – Η Ηλέκτρα στη στενή

Το μίσος της Ηλέκτρας, ωστόσο, μοιάζει να προσεγγίζει το πάθος, κάτι που η Νεφέλη δεν εντοπίζει στα μάτια του καθηγητή, παρά τις ανασφάλειές της για τον γάμο. Η Νεφέλη αμφιβάλλει για τη χρονική στιγμή του γάμου, αναρωτώμενη αν είναι πολύ νωρίς. Θα επιτύχει η Ηλέκτρα το στόχο της ή θα καταφέρει ο Παύλος να πείσει τη Νεφέλη; Παράλληλα, ο Φανούρης προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης στον Χάρη και τον Ορέστη, αλλά δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία. Επιστρέφει στο σπίτι του και καταφεύγει στο κρασί, όταν οι μνήμες από το παρελθόν τον κατακλύζουν.

Η Αγνή, πείθεται ότι τα χρήματα στην Ελβετία υπάρχουν. Αντιμετωπίζοντας διαφορετικές απαιτήσεις από τον Σωτήρη και τον Μπόγρη για το Νικόλα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό της σχέδιο. Η Ηλέκτρα, βλέποντας τις ελπίδες της να καταρρέουν, προσπαθεί για μια τελευταία φορά να αποτρέψει τον γάμο και θυσιάζει τα πάντα. Ομολογεί την απόπειρα εναντίον του Νικόλα με αντάλλαγμα τη διάλυση του γάμου της Νεφέλης με τον Παύλο.

Θα οδηγηθεί τελικά στη φυλακή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύντομα η ίδια συνοδεύει την Νεφέλη στην Αθήνα για να βρουν νυφικό. Εκεί, βλέποντας την κόρη της νυφούλα, της δίνει την ευχή της. Έχει αλλάξει γνώμη από τη συγκίνηση ή υπάρχει κάποιο άλλος σκοπός πίσω από την πράξη της;

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1Ηλέκτρα τρειλρ