Είδε μια σακούλα σκουπιδιών να κινείται στο δρόμο. Η καρδιά της μούδιασε όταν την άνοιξε …

Η Malissa Sergent Lewis δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έσωζε μία ζωή, την μέρα που οδηγούσε προς το γραφείο της. Κι όμως, είναι αυτό ακριβώς που έκανε…

Μόλις πριν λίγες μέρες, πηγαίνοντας -καθυστερημένη- στο σχολείο σε περιοχή του Κεντάκι των ΗΠΑ όπου εργάζεται, αποφάσισε να αλλάξει το καθημερινό της δρομολόγιο για να προλάβει να φτάσδει στην ώρα της. Ενώ, όμως, οδηγούσε, παρατήρησε στην άκρη του μικρού επαρχιακού δρόμου, μία μαύρη σακούλα να… κινείται! “Είδα μία σακούλα σκουπιδιών στο δρόμο, και έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται αν πραγματικά κινείται”, εξομολογείται η ίδια.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα”. Καθώς πλησίασε την σακούλα, κατάλαβε ότι μέσα της βρισκόταν κάτι… ζωντανό. Στο βίντεο που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου, φαίνεται η μαύρη σακούλα να κινείται στην άκρη του δρόμου.

Μη γνωρίζοντας τι κρύβει μέσα της αυτή η σακούλα, την πλησίασε με προσοχή, και προσπάθησε να την ανοίξει. Όπως λέει η ίδια, ήταν δεμένη με κόμπο, και την άνοιξε λίγο με προσοχή, για να δει τι κρύβεται μέσα στη σακούλα.

Αυτό που είδε, την μούδιασε την καρδιά... Ήταν ένα μικρό κουτάβι, μέσα σε μία σακούλα, πεταμένο στην άκρη του δρόμου! Το κουτάβι είχε κολάρο, αλλά όπως λέει η Lewis, έλειπε η ετικέτα με τα στοιχεία ταυτοποίησης, και έτσι αποφάσισε να το “υιοθετήσει”.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο ιδιοκτήτης του το πέταξε στο δρόμο, ή αν κάποιος το έκλεψε και το έβαλε στη σακούλα, σίγουρα όμως, η πράξη της Lewis, του έδωσε πάλι ζωή.

dromosMalissa Sergent Lewissakoula skoupidion