Οι βαρόνοι των ναρκωτικών διαφημίζουν την εξωφρενική τους ζωή στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξωτικά ζώα, λιοντάρια, τίγρεις, χρυσά όπλα, πανάκριβα αυτοκίνητα και γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι.

Ο κόσμος των social media ελκύει ακόμα και ανθρώπους, που κάποιος λογικός νους θα πίστευε ότι θα τα απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Και θα τα απέφευγαν γιατί η ζωή τους είναι βουτηγμένη στην παρανομία. Μιλάμε για τους βαρόνους των ναρκωτικών στο Μεξικό, που έχουν ξεκινήσει ένα τουλάχιστον παράξενο trend. Δημοσιεύουν φωτογραφίες στο instagram με τα hashtag #narcos και #narcostyle και εκεί επιδεικνύουν το εξοργιστικό lifestyle τους που προέρχεται από τα εκατομμύρια των εσόδων του εμπορίου ναρκωτικών.

Εξωτικά ζώα, λιοντάρια, τίγρεις, χρυσά όπλα και γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι κάνουν παρέλαση στις φωτογραφίες σε μία μόδα που το ξεκίνημα της έχει αποδοθεί στους γιους του Ελ Τσάπο του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στο Μεξικό, που απέδρασε από φυλακή υψίστης ασφαλείας πριν από δύο μήνες.

Στο παιχνίδι έχουν μπει μέλη και από άλλα καρτέλ σε μία προσπάθεια να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο.

Οι φωτογραφίες τους στο instagram «πλημμυρίζουν» από σχόλια, αρνητικά τα περισσότερα, αλλά υπάρχουν και οι πιτσιρικάδες που γοητεύονται από τα όσα βλέπουν ζητώντας πληροφορίες για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν και αυτοί στο «πανηγύρι που έχει στηθεί.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο φωτογραφίες για το lifestyle τους αλλά και κάποιες στις οποίες με περίσσιο θράσος παρουσιάζουν τα αποτελέσματα συμπλοκών με την αστυνομία του Μεξικού.

Μία φωτογραφία δείχνει ένα περιπολικό γαζωμένο με σφαίρες και το σχόλιο «Χα,χα τίποτα δεν συνέβη εδώ».

Πανάκριβα αυτοκίνητα, ολόκληρα κιβώτια με ναρκωτικά έτοιμα να φορτωθούν σε αεροπλάνα. Όλα αυτά συμπληρώνουν το παζλ της τεράστιας μπίζνας που μόνο για το καρτέλ του Ελ Τσάπο ξεπερνά τα τρία δισ. δολάρια το χρόνο.

social mediavaronoi narkotikon