Η συνέντευξη της Παπαρίζου σε σουηδικό κανάλι για την Ελλάδα που θα συζητηθεί!

Δείτε τι δήλωσε η τραγουδίστρια για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και το μήνυμα που έστειλε.

Συνέντευξη στην εκπομπή Nyhetsmorgon της σουηδικής τηλεόρασης έδωσε το το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου η Έλενα Παπαρίζου, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες.

Οι Σουηδοί παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν πως αντιμετωπίζουν την κρίση στην Ελλάδα οι συγγενείς της και η τραγουδίστρια απάντησε ως εξής:

«Όταν έκλεισαν οι τράπεζες είχα κατέβει στην Ελλάδα για 4-5 μέρες. Αυτό που είδα κι ένιωσα ήταν ένας μεγάλος διχασμός. Μιλούσαν δυνατά στο δρόμο για τη νέα κυβέρνηση, έλεγαν «και εσύ ψήφισες τους καινούργιους». Ήταν ένα άσχημο συναίσθημα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι αυτή τη στιγμή. Δεν μ’ αρέσει αυτός ο διχασμός. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Ήμουν λίγο σκεπτική για το τι σημαίνει «ΝΑΙ» και τι «ΟΧΙ». Προσπάθησα να κάνω λίγο εικόνα το πως θα είναι το ψηφοδέλτιο και σκέφτηκα «ναι, αλλά τι σημαίνει «ΝΑΙ» και τι «ΟΧΙ»;. Ήταν λίγο ασαφές για τον κόσμο. Βγήκε το «ΟΧΙ» με 61% αλλά δεν έγινε αυτό που περίμεναν οι μισοί απ’ αυτούς. Γιατί οι περισσότεροι πίστευαν πως θα βγούμε από το ευρώ. Κάτι που δεν θα ήθελα ούτε εγώ. Αισθάνομαι λίγο «κακομαθημένη» γιατί γεννήθηκα στην Ευρώπη και θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη. Όλη τη ζωή μου έλεγα ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μου και αν δεις ό,τι συνέντευξη έχω κάνει το 2015, λέω σε όλες “Europe is my home» απάντησε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Ενώ λίγη ώρα μετά της τηλεοπτικής της εμφάνισης θέλησε να στείλει ένα ακόμη μήνυμα στους Έλληνες μέσω του Facebook της.

«Θα ήθελα για πάντα να μείνουμε Ευρωπαίοι, να αλληλοστηριζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε ως Έλληνες, και στο τέλος να δικαιωθούν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια αδικούνται σε αυτή τη χώρα. Με πολλή αγάπη από τη Σουηδία, και θέλω να ξέρετε ότι οι Σουηδοί μας αγαπάνε εμάς τους Έλληνες» .

elena paparizousouidiko kanalisynentefxi