Οι Συμμαθητές Διαλύονται!

Στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών βρίσκονται οι συντελεστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» που πρόκειται να επιστρέφουν εντελώς ανανεωμένοι. Μόνο που τόση ανανέωση τείνει να φέρει και τη… διάλυση μιάς δοκιμασμένα συνταγής.

Επί δύο χρόνια η καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» σημείωναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να δώσουν το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Το σενάριο υπογράψει ο Γιώργος Φειδάς, τη σκηνοθεσία οι Βασίλης θωμοπούλος- Πάνος Κούτρας, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από πολλούς γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς όπως: Κρατερός Κατσούλης,Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Παύλος Χαϊκάληςε, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Πούλης, Νικολέτα Καρρά, Φαίδρα Δούκα, Ρένος Ρώτας κ.ά.

Οι συντελεστές πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους φρόντισαν να ετοιμάσουν τα 10 πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου τα οποία πρόκειται να δούμε τον ερχόμενο Οκτώβρη. Εκτοτε ακολούθησαν αρκετές συσκέψεις, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να δουν ποιες ιστορίες θα ολοκληρωθούν, ποιες θα συνεχιστούν και ποιες καινούριες θα δημιουργηθούν. Και μπορεί ένα ρητό να λέει «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις», στην προκειμένη περίπτωση είναι έτοιμοι να ρισκάρουν και να κάνουν μια γερή ανανέωση!

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε τα σενάρια του τρίτου κύκλου που έχει γράψει ο έμπειρος Γιώργος Φειδάς θα χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Όσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ εκεί θα δούμε να ολοκληρώνονται) οι ιστορίες αρκετών ηρώων. Πληροφορίες θέλουν τον Κρατερό Κατσούλη να μη συνεχίζει στη σειρά πέρα από τα πρώτα επεισόδια, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, οποίος μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για κάποια ενδεχόμενη γκεστ εμφάνιση, τη Φαίδρα Δρούκα και τη Τραϊάνα Ανανία που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο ως Ίριδα. Επιπλέον στη σειρά δεν θα συνεχίσουν οι Ιάσονας Μανδηλάς (Κυριάκος), Γιάννης Φραγκίσκος (Μίλτος) και Φαίδων Φαρίντ (Τζέρι).

Να σημειωθεί ότι οι… ανανεωμένοι «Συμμαθητές» σαφώς και είναι ένα νέο «στοίχημα» για το κανάλι και τους συντελεστές.

Επιστροφές και νέες αφίξεις

Στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT 1, ομως, θα δούμε να επιστρέφουν σε πιο μόνιμη βάση παλιοί γνώριμοι αλλά και να υπάρχουν νέες αφίξεις. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Κρίστη), η Πηνελόπη Πλάκα (Γκέλυ) αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια σε μια γκεστ εμφάνιση ως η μάνα του Γιώργου (Σπύρου Πούλη). Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Τάσσε Γιαννόπουλος, Ράνια Σχίζα και Κωνσταντίνος Κάππας που θα κρατήσουν ρόλους-έκπληξη. ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται στην αναζήτηση μιας γυναίκας ηθοποιού και δύο αντρών που θα είναι οι «ωραίοι».

dialyonteoi symathites