Η Παραλία – Ζουν στα κρυφά τον έρωτα τους

Η Παραλία – Ο Παύλος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα, απαγορευμένη σχέση στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία». Μαζί με τον φίλο του Γράντο, αναβιώνει παλιές πληγές καθώς οι Διονύσης και Δημητρός αντιδρούν έντονα στην επιστροφή του, δημιουργώντας αναστάτωση με τα συναισθήματά τους να είναι ανάμεικτα.

Η Παραλία – Ζουν στα κρυφά τον έρωτα τους

Ενώ ο Παύλος προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την καθημερινότητα του χωριού, αποκαλύπτονται σημαντικά στοιχεία και μυστικά για την οικογένεια Αρχοντάκη. Ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του και προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη στάση του Διονύση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χωριό, ο Παύλος γνωρίζει την Ιφιγένεια Τουφεξή και οι δύο τους περνούν μια παθιασμένη νύχτα μαζί. Την επόμενη μέρα, ο Παύλος επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του αναζητώντας καθοδήγηση.

Σύντομα, η Έιμι, η κοπέλα του Παύλου, φτάνει στην Κρήτη και ζητά να γνωρίσει την οικογένεια του, προκαλώντας αναστάτωση στον νεαρό. Παρά την παρουσία της Έιμι, ο Παύλος συνεχίζει να συναντά κρυφά την Ιφιγένεια, καθώς η έλξη τους είναι αμοιβαία και ισχυρή. Οι προσπάθειές τους να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή αποδεικνύονται δύσκολες, καθώς ο έρωτας ανάμεσά τους υπερβαίνει τον έλεγχό τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ