Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Ο Παύλος ανάμεσα σε δυο γυναίκες

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Η άφιξη της Έιμι στο ξενοδοχείο φέρνει σύγκρουση με την Ιφιγένεια, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει τα προσχήματα. Ο Παύλος βρίσκεται στη μέση αυτής της έντασης και η αμηχανία του γίνεται ολοένα και πιο εμφανής καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Ο Παύλος ανάμεσα σε δυο γυναίκες

Παράλληλα, ο Χάρης και ο Μανώλης βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο μυστήριο, καθώς ανακαλύπτουν τον θάνατο του δικηγόρου, γεγονός που γεννά σοβαρές υποψίες για πιθανή εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες.
Η Νικολίνα παραμένει ανήσυχη για την κατάσταση του Δημητρού και ανησυχεί για το μέλλον του, ενώ νέες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Παύλου και του Γράντου περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις τους. Αυτές οι εξελίξεις επιβαρύνουν το κλίμα και δημιουργούν επιπλέον προκλήσεις για τους εμπλεκόμενους.

Από την άλλη πλευρά, η Άρια προσπαθεί να κατανοήσει το παρελθόν του Γράντου. Στην πορεία της ανακάλυψης, έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες και τα λάθη που έχει κάνει εκείνος στη ζωή του. Παρά τις αποκαλύψεις, η Άρια παραμένει στο πλευρό του, στηρίζοντας τον στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ