Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 21 – Ο Παύλος τελειώνει την σχέση του με την Έιμι

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 21 – Η Νόνα επιστρέφει στον φούρνο και συζητά με τον Ρόμπερτ σχετικά με την υγεία του. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο εκείνη πιστεύει.

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 21 – Ο Παύλος τελειώνει την σχέση του με την Έιμι

Στο σπίτι της Ειρήνης, η Γιούντιθ φιλοξενεί τους καλεσμένους της, αλλά η Ειρήνη παραμένει καχύποπτη, αναρωτώμενη αν η Γιούντιθ έχει κάποια σχέση με τα γεγονότα που αναστατώνουν το χωριό. Παράλληλα, η Νόνα συναντά τον Γράντο και εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τη Βιολέτα, ενώ η Νόνα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το παρελθόν της. Ο Δημητρός και η Σοφί εργάζονται σκληρά για να ετοιμάσουν το Μέρμεϊντ, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Η Νικολίνα, ωστόσο, δεν μπορεί να αποδεχτεί εύκολα ότι ο γιος της αναλαμβάνει ευθύνες, κάτι που δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια.

Στον μεταξύ τους διάλογο, η Νικολίνα εκφράζει την ανησυχία της για τις επιλογές του γιου της, προκαλώντας τριβές στην οικογενειακή τους ζωή. Στην άλλη πλευρά του χωριού, ο Παύλος παίρνει την απόφαση να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Έιμι. Θέλει να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση και να προχωρήσει με την Ιφιγένεια. Όμως, ο Τόμι νιώθει αμήχανα όταν ανακαλύπτει ότι η Έιμι είναι η αρραβωνιαστικιά του Παύλου, κάτι που ανατρέπει τις ισορροπίες. Όλοι οι ήρωες βρίσκονται σε μια διαδικασία αλλαγής, με την ένταση και τις αποκαλύψεις να εντείνονται.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ