Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Ένα πτώμα αναστατώνει τα Μάταλα

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Ξημερώματα στην πλατεία του χωριού, η Νόνα ανακαλύπτει ένα μαχαιρωμένο σώμα και αμέσως συγκλονίζεται. Τρομαγμένη, αρχίζει να φωνάζει, τραβώντας την προσοχή των κατοίκων που σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει.

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 19 – Ένα πτώμα αναστατώνει τα Μάταλα

Η μικρή πλατεία γεμίζει με αναστατωμένα πρόσωπα, ενώ η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά από την αβεβαιότητα και τον φόβο. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί Κολιτσιδάκης και Αρβανιτάκης φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος. Προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη, απομακρύνοντας τους περίεργους και βάζοντας κορδέλες γύρω από το σημείο, ώστε να προστατέψουν τα στοιχεία. Οι κάτοικοι αρχίζουν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους, γεμάτοι ανησυχία και απορία για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Οι δύο αστυνομικοί ξεκινούν άμεσα τις έρευνες, γνωρίζοντας ότι το χωριό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Οι φήμες για την ταυτότητα του θύματος δεν αργούν να κυκλοφορήσουν, ενώ οι υποψίες αυξάνονται ραγδαία. Η σύνδεση του θύματος με την τοπική κοινότητα προσθέτει περισσότερη ένταση στην ήδη τεταμένη κατάσταση, καθώς οι κάτοικοι φοβούνται ότι κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από αυτή τη δολοφονία. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ οι άνθρωποι του χωριού, αν και προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, αρχίζουν να νιώθουν τύψεις για μυστικά που κρύβουν από το παρελθόν.

Καθώς η αλήθεια αρχίζει να έρχεται στην επιφάνεια, οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται ότι ίσως να έχουν συμβάλει με κάποιον τρόπο στη δημιουργία αυτής της τραγωδίας, επιτείνοντας τον φόβο και την ανασφάλεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ