Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19, 20, 21, 22

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19, 20, 21, 22 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19, 20, 21, 22

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19

Ένα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται ξημερώματα στην πλατεία του χωριού, προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρη την κοινότητα. Η Νόνα, που πρώτη το αντικρίζει, τρέμει από το σοκ και αμέσως αρχίζει να φωνάζει, μαζεύοντας τους κατοίκους γύρω της. Η μικρή πλατεία γεμίζει από τρομαγμένα πρόσωπα, με την ατμόσφαιρα να βαρύνει από τον φόβο και την αβεβαιότητα. Οι αστυνομικοί Κολιτσιδάκης και Αρβανιτάκης καταφθάνουν γρήγορα και προσπαθούν να διατηρήσουν την τάξη, απομακρύνοντας τους περίεργους και βάζοντας περιμετρικά κορδέλες γύρω από τον τόπο του εγκλήματος. Ο κόσμος κουτσομπολεύει ανήσυχος, ενώ οι δύο αστυνομικοί ξεκινούν τις πρώτες τους έρευνες, γνωρίζοντας καλά ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά στα Μάταλα.

Οι υποψίες και οι φήμες αρχίζουν να κυκλοφορούν, με τους κατοίκους να ζουν μέσα στον φόβο, ενώ η ανακάλυψη της ταυτότητας του θύματος και η σχέση του με την τοπική κοινωνία θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία συνεχίζονται και οι κάτοικοι, παρά τις προσπάθειες να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αρχίζουν να νιώθουν τύψεις για μυστικά του παρελθόντος που ίσως έχουν παίξει ρόλο στην τραγωδία αυτή.

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20

Η ένταση κορυφώνεται όταν η Γιούντιθ βρίσκεται σε σύγκρουση με την Μπέρτα, η οποία την κατηγορεί ανοιχτά ότι κρατάει κρυμμένες πληροφορίες για τον θησαυρό που όλοι ψάχνουν. Ο καβγάς τους μετατρέπεται γρήγορα σε έντονη αντιπαράθεση, με φωνές και απειλές, μέχρι που ο Μανώλης επεμβαίνει, βάζοντας τέλος στην βία και προστατεύοντας τη Γιούντιθ από τα χειρότερα. Οι σχέσεις ανάμεσα στους χίπηδες και τους ντόπιους κρέμονται από μία κλωστή, με τον Δημητρό και τη Σοφί να προσπαθούν να οργανώσουν μια γιορτή που θα φέρει τις δύο πλευρές κοντά. Ωστόσο, οι εντάσεις παραμένουν ζωντανές και η Μαρία προτείνει έναν μεγαλύτερο, πιο επίσημο εορτασμό, ελπίζοντας να γεφυρώσει το χάσμα και να αποτρέψει τα χειρότερα.

Την ίδια στιγμή, η Ιφιγένεια και ο Παύλος βρίσκονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση, παραδέχονται επιτέλους ο ένας στον άλλον ότι είναι ερωτευμένοι, ανοίγοντας έναν νέο κεφάλαιο στις ζωές τους, αλλά και στη σχέση τους με τον κόσμο γύρω τους.

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 21

Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 22

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο  23, 24, 25, 26

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία β κύκλοςΗ Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 21Η Παραλία Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 22