Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Ερωτικό ταξίδι για Παύλο – Έιμι

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Η Γιούντιθ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να κρύψει τα ίχνη της. Η Μπέρτα την παρακολουθεί με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία, ενώ ο Μανώλης ανησυχεί για τις παράξενες κινήσεις της. Η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους, με την Ειρήνη να παλεύει να κρατήσει μυστική την αλήθεια για τον θησαυρό των Γερμανών.

Η Παραλία Β’ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Ερωτικό ταξίδι για Παύλο – Έιμι

Ο Παύλος προετοιμάζει το ταξίδι του στην Αγγλία μαζί με την Έιμι, αλλά οι σκέψεις του για την Ιφιγένεια τον βασανίζουν, καθιστώντας τη φυγή του ακόμη πιο δύσκολη. Η Ιφιγένεια, απογοητευμένη από την απόφαση του Παύλου, αναζητά παρηγοριά στον αδελφό της, Απόστολο, προσπαθώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Ο Γράντος, μπερδεμένος για το μέλλον του, στρέφεται προς την Κερασία, η οποία προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα δικά της συναισθήματα για εκείνον. Στον φούρνο της Νόνας, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

Η Νόνα και ο Ρόμπερτ προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους, αναζητώντας τρόπους να αποκαταστήσουν την επικοινωνία τους. Η κατάσταση γύρω τους είναι ανατρεπτική, με τους χαρακτήρες να παλεύουν να βρουν τον δρόμο τους ανάμεσα στα μυστικά, τις προδοσίες και τις απογοητεύσεις. Κάθε απόφαση επηρεάζει τους άλλους και οι σχέσεις δοκιμάζονται, ενώ οι συναισθηματικές εντάσεις κλιμακώνονται. Οι ήρωες, ο καθένας με τους δικούς του αγώνες, προσπαθούν να προχωρήσουν, παρά τις αντιξοότητες που τους περιβάλλουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ