Η Παραλία Spoiler: Βίαιος και επιθετικός ο Δημητρός – Τι κρύβει;

Η Παραλία Spoiler: Ο Δημητρός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στη σειρά της ΕΡΤ, με ανατροπές και εξελίξεις που μας κρατούν σε αγωνία καθημερινά. Κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει την αλήθεια ότι κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο Δημητρός, προσφάτως αγαπημένος ήρωας της σειράς, έχει αλλάξει ριζικά.

Η Παραλία Spoiler: Βίαιος και επιθετικός ο Δημητρός – Τι κρύβει;

Μια μοναδική σκηνή αρκούσε για να αποκαλυφθεί η πραγματική του προσωπικότητα. Αν και είχαμε παρατηρήσει κάποιες αναλαμπές από το παρελθόν του, τα επόμενα επεισόδια αποκαλύπτουν ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο να επιτεθεί ακόμα και στην Αντιγόνη.

Η συμπεριφορά τόσο του Δημητρού όσο και της Νικολίνας αρχίζει να ανησυχεί τον Καραχάλιο, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι η οικογένεια Αρχοντάκη κρύβει μυστικά. Αυτά τα μυστικά όμως παραμένουν κρυφά από την Αντιγόνη. Μετά από ένα ξέσπασμα του Δημητρού, αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι της.

Τρομαγμένη, αναζητά εξηγήσεις από τη μητέρα της σχετικά με τους λόγους που οδηγούν τον Δημητρό σε τόσο βίαιες κρίσεις. Ο Δημητρός εμφανίζεται βίαιος και επιθετικός, αλλά σιγά-σιγά οι αλήθειες θα αποκαλυφθούν.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

Η Παραλία 20/9/23η παραλια spoilerΗ Παραλία trailerη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτη παραλια ερτ τρειλερ