Η Παραλία spoiler: Ο Χάρι γνωρίζει το Γιώργο – Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα

Η Παραλία spoiler: Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν τις χαλαρωτικές στιγμές που περνούν μαζί. Όμως, το μυαλό της Υπατίας είναι ακόμα κολλημένο στον Χάρι. Ο Χάρι, από την πλευρά του, νιώθει όλο και περισσότερο για εκείνη καθώς τα συναισθήματά του αναπτύσσονται.

Η Παραλία spoiler: Ο Χάρι γνωρίζει το Γιώργο – Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα

Δεν μπορεί πλέον να κρύψει αυτό που νιώθει όταν γνωρίζει τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας. Ταυτόχρονα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα και του αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία σχετικά με την υπόθεση του τραγικού φόνου της Ρηνιώς. Έχει σκοπό να φέρει στο φως την αλήθεια πίσω από αυτήν την ανεξήγητη τραγωδία.

Όσον αφορά τον Πιτ, συνεχίζει να νιώθει τον αδιανόητο πόνο από τον χαμό της αγαπημένης του. Μοιράζεται τα βαθιά συναισθήματά του με την Νάταλι, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τη θλίψη και το κενό που έχει αφήσει η απώλειά της στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

Η Παραλία 14/9/23η παραλια ert1η παραλια spoilerΗ Παραλία trailerη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτη παραλια ερτ τρειλερη παραλια τρειλερ