Η Παραλία spoiler: Η Αντιγόνη νεκρή στο σπίτι της οικογένειας Αρχοντάκη

Η Παραλία spoiler: Τα Μάταλα, ένα μικρό χωριό απομονωμένο από τον έξω κόσμο, έχουν προμηθευτεί το μερίδιο τους σε σκοτεινές ώρες και ανατροπές που αναμένονται να “σκεπάσουν” την κοινωνία τους. Αυτή η συμφορά προκύπτει μετά από δραματικά γεγονότα που θα αναστατώσουν την ηρεμία τους. Οι απανωτές πληγές της μοίρας θα συνταράξουν τον τόπο τους, ειδικά όταν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 2/10, η Αντιγόνη θα βρεθεί νεκρή.

Η Παραλία spoiler: Η Αντιγόνη νεκρή στο σπίτι της οικογένειας Αρχοντάκη

Οι Αρχοντάκηδες, μια σεβαστή οικογένεια του χωριού, θα αντιμετωπίσουν την απόλυτη θλίψη. Όμως, η τραγωδία δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτούς. Εκείνο το βράδυ, όταν η Υπατία επιλέγει να περάσει χρόνο με τον Χάρι, αντί να συμμετέχει στην διασκέδαση που ετοιμάζει ο υπόλοιπος κόσμος, αρκεί για να ανατραπεί όλη η ζωή της.

Η Αντιγόνη βρίσκεται νεκρή στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, και η Νικολίνα είναι η πρώτη που την ανακαλύπτει. Ο παγερός αέρας που την κατακλύζει καθώς το συνειδητοποιεί, την αφήνει άναυδη. Σταδιακά, η οικογένεια επιστρέφει στο σπίτι και μαθαίνει το αφόρητο.

Όλοι χάνουν τη σταθερότητά τους, αλλά η Υπατία φαίνεται να υφίσταται τη μεγαλύτερη συντριβή. Ο θάνατος της καλύτερης της φίλης και της μητέρας της σημαίνει ότι η επιστροφή της στο νησί είναι σκοτεινότερη από ό,τι περίμενε. Ο θρήνος συγκεντρώνει την κοινότητα, συνδέοντας τόσο τους χίπηδες όσο και τους κατοίκους του χωριού σε μια στιγμή αποχαιρετισμού προς έναν από τους πιο αγαπητούς τους.

Μια ξαφνική σύλληψη αποκαλύπτει παράνομες υποθέσεις, με ανθρώπους που είναι πέρα από κάθε υποψία να εμπλέκονται. Καθώς η Νικολίνα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της απώλειας, αντιμετωπίζει και τους δικούς της εφιάλτες. Όταν βρίσκει την Αντιγόνη, ανακαλύπτει κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό – τον Δημητρό. Θα αποκαλύψει το μυστικό αυτό προς το φως;

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε