Η Παραλία – Σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως

Η Παραλία – Η σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία. Το νέο τρέιλερ συναρπάζει με τις προκλήσεις που φέρνει.

Η Παραλία – Σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως

Στη δεύτερη σεζόν, η σειρά μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1975. Η Ελλάδα, καθώς αφήνει πίσω της το σκοτάδι της χούντας, αναζητά τη δημοκρατία και προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί. Στους ελκυστικούς βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Παράλληλα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής επανέρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας να στιγματίσει και πάλι το παρόν. Όλοι, λίγο έως πολύ, γνώριζαν αυτή την ιστορία αλλά προτίμησαν να τη λησμονήσουν.

Οι επιζώντες της θα αναζητήσουν την εκδίκηση, φέρνοντας τη σύγκρουση στην επιφάνεια. Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στη γενέτειρά του και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) φέρνουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο και έντονο έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να καταλάβει την εξουσία, ενώ η Ιφιγένεια αγωνίζεται να τη διατηρήσει. Η σύγκρουση ανάμεσα τους προμηνύει την αποτυχία του ενός για την επιτυχία του άλλου.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς υπόσχεται να είναι γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις, επαινώντας την Κρήτη, την ομορφιά της φύσης και τη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα. Οι παλιοί ήρωες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, ενώ νέοι χαρακτήρες φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ