Η Παραλία – Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο και συγκλονιστικές σκηνές

Η Παραλία – Η αγαπημένη δραματική σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με νέο κύκλο επεισοδίων, ξεκινώντας την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο. Η δεύτερη σεζόν μεταφέρει τη δράση στην Κρήτη του 1975, σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά την επταετία της χούντας. Στους βράχους των Ματάλων, οι χαρακτήρες αναζητούν την ταυτότητά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Η Παραλία – Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο και συγκλονιστικές σκηνές

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο, η άφιξη του Παύλου στην Κρήτη μετά από μακροχρόνια απουσία φέρνει μαζί της αναμνήσεις και μια αίσθηση αποξένωσης από την Ελλάδα. Ο Παύλος προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα, ενώ το χωριό των Ματάλων βιώνει τις πρώτες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές μετά τη χούντα. Στο μεταξύ, ο Χάρι κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη, και η Νόνα συνεργάζεται αρμονικά με τον Ρόμπερτ στο φούρνο, καθώς νέοι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία. Ωστόσο, η ήρεμη ζωή των Ματάλων διαταράσσεται όταν μια εξαφάνιση προκαλεί ανησυχία στη Νόνα, η οποία ζητά τη βοήθεια του νέου χωροφύλακα Κολτσιδάκη.

Η ημέρα κορυφώνεται με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους κατοίκους, καθώς οι πολιτικές και προσωπικές συγκρούσεις δημιουργούν προκλήσεις και ανατροπές για την κοινότητα. Παράλληλα, η επιστροφή του Γράντου στην Κρήτη φέρνει νέες ανατροπές, με τον Διονύση και τον Δημήτρη να τον υποδέχονται με ανάμεικτα συναισθήματα, αναδεικνύοντας πληγές από το παρελθόν.

Στο καφενείο του χωριού, ο Κολτσιδάκης εκφράζει την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής, ενώ η νέα κοινοτάρχισσα προσπαθεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις των χωριανών για τον καινούργιο δρόμο. Στο μεταξύ, η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη σχέση τους, ενώ η σχέση της Μαρίας με τη Νάταλι δοκιμάζεται. Η επιστροφή του Παύλου αποκαλύπτει απρόσμενα μυστικά για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ