Η Παραλία – Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Παραλία – Σήμερα, 12/9, η ΕΡΤ1 προβάλλει νέο επεισόδιο της σειράς, και οι εξελίξεις υπόσχονται να είναι συγκλονιστικές. Η Ιφιγένεια και ο Παύλος, αν και προσπαθούν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλο, δεν αντέχουν την ένταση της έλξης που τους συνδέει και αφήνονται στο πάθος τους.

Η Παραλία – Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο μεταξύ, η Ειρήνη και ο Χάρης ανακαλύπτουν μυστικά που συνδέονται με το παρελθόν του χωριού. Η Ειρήνη εντοπίζει στοιχεία που ενδέχεται να ανατρέψουν τα πάντα. Η Κερασία, ανήσυχη για την ασφάλεια του παιδιού της, αντιμετωπίζει τη δύσκολη απόφαση του τι αλήθειες πρέπει να αποκαλύψει. Ο Μανώλης, προσπαθώντας να στηρίξει την Μπέρτα και τη Γιούντιθ, δημιουργεί με την αφέλειά του απρόβλεπτες καταστάσεις. Ταυτόχρονα, η Μαίρη και ο Διονύσης ανακαλύπτουν συναισθήματα που τους φέρνουν πιο κοντά, ενισχύοντας την ήδη αυξανόμενη ένταση στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, όπου η σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο και τον Διονύση κορυφώνεται.

Ο Δημητρός, ενώ προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο, δέχεται την φιλία της Σοφί, η οποία προσφέρει μια αχτίδα φωτός στη ζωή του. Σήμερα το βράδυ, η σειρά «Η Παραλία» υπόσχεται νέες ανατροπές και εντάσεις, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ