Η Παραλία – Οι χίπηδες σε αναβρασμό

Η Παραλία – Η Υπατία και ο Χάρι, όσο περνά ο χρόνος, βρίσκουν τους εαυτούς τους να δένονται ακόμα περισσότερο. Η αγάπη τους αυξάνεται καθημερινά. Παράλληλα, επιστρέφουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ως ιατροί και αφιερώνουν χρόνο στη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών. Συχνά, αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Η Παραλία – Οι χίπηδες σε αναβρασμό

Κάποια στιγμή, η Υπατία επισκέπτεται τον Ηράκλειο μαζί με τον Παύλο για να ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Η οικονομική της κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς η εργασία που κάνει με τον Χάρι είναι εθελοντική. Παράλληλα, η σχέση της με τον πατέρα της, Διονύση, παραμένει εξαιρετικά δύσκολη καθώς δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν.

Λίγες ημέρες αργότερα, το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης. Αυτό το γεγονός οδηγεί τα μέλη της κοινότητας σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι. Ο Χάρι έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και είναι πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε