Η Παραλία – Ο Δημητρός ερωτεύεται ξανά

Η Παραλία – Η σειρά επιστρέφει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο, γεμάτη ένταση και ανατροπές. Η ιστορία μεταφέρεται στην Κρήτη του 1975, όταν η Ελλάδα προσπαθεί να επαναστατήσει από το σκοτάδι της χούντας και να βρει τα βήματά της στη νέα εποχή της Δημοκρατίας. Στους βράχους των Ματάλων, γνωστοί και άγνωστοι χαρακτήρες αναζητούν τον εαυτό τους σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά.

Η Παραλία – Ο Δημητρός ερωτεύεται ξανά

Ο Παύλος (Δημήτρης Κίτσος) επιστρέφει στην πατρική του γη και γνωρίζει την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου), φέρνοντας στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά έντονο έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία, ενώ η Ιφιγένεια παλεύει να την κρατήσει, δημιουργώντας μια συγκρουσιακή σχέση όπου η επιτυχία του ενός σημαίνει την αποτυχία του άλλου. Στο χωριό, ο Διονύσης και ο Δημητρός είναι χαρούμενοι με την επιστροφή του Παύλου. Ο Διονύσης ονειρεύεται την κατασκευή ενός ξενοδοχείου, ενώ η Νικολίνα βρίσκεται σε μοναστήρι μετά από όσα συνέβησαν, αλλά η παραμονή της εκεί προβλέπεται σύντομη.

Τη ζωή του Δημητρού ταράζει η Σόφι, μια νεαρή χίπισσα από τη Γαλλία, η οποία καταφτάνει στα Μάταλα. Η συνάντησή τους θα είναι επεισοδιακή, και ο ρόλος της Σόφι θα υποδυθεί η Ντένια Στασινοπούλου. Η δεύτερη σεζόν της σειράς υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με νέες προκλήσεις για τους παλιούς ήρωες, ενώ οι νέοι χαρακτήρες φέρνουν φρέσκο αέρα στην πλοκή. Το σκηνικό της Κρήτης, η ομορφιά της φύσης και ο απαγορευμένος έρωτας συνθέτουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο και την ψυχή.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ