Η Παραλία – Ο Χάρης αντιμέτωπος με τον θάνατο

Η Παραλία – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1, οι εξελίξεις φέρνουν σοβαρές ανατροπές, καθώς ο Χάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο θάνατο που προκαλεί αναστάτωση. Ο θάνατος ενός δικηγόρου αναστατώνει τα Μάταλα και ιδιαίτερα τον Χάρη και τον Μανώλη, οι οποίοι ανακαλύπτουν πρώτοι το πτώμα.

Η Παραλία – Ο Χάρης αντιμέτωπος με τον θάνατο

Αυτό το γεγονός δημιουργεί ανησυχία, καθώς υποψιάζονται ότι κάποια άτομα από την περιοχή μπορεί να εμπλέκονται σε σοβαρές εγκληματικές ενέργειες. Ταυτόχρονα, ο Παύλος παλεύει με τα συναισθήματά του για την Έιμι και την Ιφιγένεια, δημιουργώντας μια συναισθηματική σύγκρουση. Επίσης, η Κερασία και ο Γράντος βρίσκονται σε αντιπαράθεση λόγω του παιδιού τους, εντείνοντας τις εντάσεις στην κοινότητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου της Αγγελικής συνεχίζει να απασχολεί τους κατοίκους των Ματάλων.

Στο μεταξύ, ο Χάρης και ο Μανώλης ερευνούν το θάνατο του δικηγόρου και ανακαλύπτουν ότι η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη από ό,τι φαίνεται. Η έρευνα τους οδηγεί σε συγκρούσεις με τους χίπηδες της παραλίας, καθώς προσπαθούν να βρουν τη χίπισσα Μπέρτα, που τους φέρνει αντιμέτωπους με τους κατοίκους της περιοχής. Η Γιούντιθ, προσπαθώντας να βοηθήσει την Μπέρτα, αποκαλύπτει μυστικά που ενδέχεται να έχουν σοβαρές συνέπειες. Παράλληλα, ο Χάρης ανησυχεί για την υγεία του Ρόμπερτ και τον ενθαρρύνει να κάνει ιατρικές εξετάσεις στο Ηράκλειο. Στην πορεία, τα εγκαίνια του Mermaid φέρνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και ανατροπές, προκαλώντας νέες αναταραχές στην κοινότητα των Ματάλων.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ